Info

När jag kramade Uma innan jag smet hemifrån imorse så frågade hon varför jag hade en plastpåse på mig.

Tisdag Det visade sig dock att plastpåsejackan var helt perfekt eftersom vädret var riktigt kasst.

Tisdag Några tappra cyklister och en och annan löpare, men annars var det bara jag och långtradarna, som körde alldeles för fort och skvätte ner mig. Men har man en plastpåse på sig så har man.

Tisdag Förbi Gärdet där det kändes alldeles overkligt att det bara så sent som i söndags kväll satt folk och drack vin och tjoade i solen. Nu var det mer den där Stockholm Marathon-känslan från förra året. På tal om det. Visst kan det inte bli lika kasst väder i år igen på Stockholm Marathon? Jag menar hur stor är sannolikheten för det, den måste ju vara minimal? Jag tänker mig att vi kanske får det ultimata vädret i år dvs runt 15-20 grader, sol och vindstilla.

Tisdag Totalt 11 km. Nu: jobba!

Kommentarer

6 kommentarer

Post a comment
 1. april 23, 2013

  Tittar in här lite då och då för att få inspiration till att tycka om att springa. Ännu är jag inte där men jag försöker. Om inte så för att få en spark i rumpan att ge mej ut =) så tack för träningsinspiration!

  • april 23, 2013

   Ge inte upp! Ju mer man springer, desto bättre blir man, desto roligare är det… kämpa på och tack för snälla ord!

 2. Linda L #
  april 23, 2013

  Barn är roliga! Och jag fnissar fortfarande åt kommentaren om ”hudocean” som du berättade om. Min man sa en gång när han masserade nacke/axlar på mig och masserade neråt överarmarna ”åh, känns som att knåda bulldeg”. Ja men tack då.
  Idag har jag för övrigt anmält mig till Vårruset!

  • april 23, 2013

   Hahaha. Kul med Vårruset!

 3. Elina #
  april 23, 2013

  Tipsade om dig till en journalistkompis! Hon nämnde att det blev något av tipset, vad kul!! Ser fram emot läsningen! 🙂

  • april 23, 2013

   Ah, det var du Elina! Roligt! Ja vi sågs idag, roligt prat, får se vad det blir av det hela! Alltid lite läskigt att bli intervjuad om något som man liksom bara gör, springer alltså…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS