Info

Tisdag Ni kanske undrar om jag lagt av med mina chins? Såklart jag inte har. Men jag kör inte lika hårt längre. Har lättat upp chinsträningen lite inför vårens lopp, för det känns lite tungt att släpa på en Starke Adolf-kropp när man ska springa 42 km. Ikväll körde jag totalt 30 stycken i set om 10. Och sen gjorde jag en massa magövningar för just magen har jag slarvat med senaste veckan. Fy skäms. Magen kan man aldrig träna för mycket. God afton.

Kommentarer

6 kommentarer

Post a comment
 1. Mari #
  april 24, 2013

  Vart køper du dina coola springthights? 🙂

  • april 24, 2013

   Hej Mari! Oj det är lite olika. Just dessa på bilden är inga sporttights utan typ gamla bomullstights från H&M. Men annars tycker jag att H&M, Gina Tricot och Nike ofta har fina tights med lite roliga mönster.

 2. april 25, 2013

  Toppenbra jobbat! (:

 3. Mia #
  juni 14, 2013

  Får man fråga vad du oftast kör för magrutin? Reps, sets och antal ggr i veckan, vore jättekul att få veta:)

  • juni 14, 2013

   Hej Mia! Oj, jag ändrar en hel del så tyvärr har jag inget färdigt program som jag kör numera. Det beror på hur mycket tid jag har. Men bästa magrutinen är att göra chin-ups – man får både starka armar, mage och rygg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS