Info

Måndag Tralala. Här ser ni mitt nya iPhoneskal som jag köpte i Köpenhamn. Jo det stämmer, det var 38 år jag fyllde. Men jag ska be att få tala om att det är väldigt bra att det är sån stark färg på det för man bara ”bzzz!”, ser direkt var telefonen ligger. Idag när jag sprang hem från jobbet så blev det med musik.

Måndag Just när jag springer hem på kvällen så kan jag gilla att lyssna på musik men i övrigt så kör jag naturljud på alla mina pass just nu. Jahapp, jag sprang genom staden. Med de orangea öronen som stack upp.

Måndag Benen var i ok form efter gårdagens långpass. Inte sugna på att springa världsafort vilket jag inte på något vis gjorde heller. Det var en väldigt vanlig distansmil som mer kändes återhämtande än något annat. När jag sprang så kom jag att tänka på alla brevvänner jag hade som liten. Jag var med i IPS – International Friendship Service – och hade brevvänner i jag vet inte hur många länder: Bahrain, Australien, Italien, Tyskland, England och en massa fler ställen. Breven man skrev var liksom sådär rediga. Hur mår du, jag mår bra, hösten är här, jag har spelat basketmatch i helgen osv. Inget spännande men jag gillade det. Och ibland fick man kort på personen man brevväxlade med. Det var alltid så märkligt, särskilt om man skrivit till varandra en lång tid innan. Minns Australienbrevvännen. Det var en kille. Jag trodde han var så tuff för i hans brev lät det alltid så. Sådär lite nonchalant och ball. Men det kan också varit hans överläge i språket som gjorde det. I alla fall, när bilden kom så kunde jag bara inte fatta att det var han. Så såg han ju inte ut. Inte i mitt huvud. Lite som med bloggar där det bara är text och man aldrig ser personen som skriver. Det finns något fint med det, med bara de där orden, men också chockartat när man väl ses. Om man nu ens fattar att man ses eftersom man inte vet hur personen ser ut. På mig har ni sett tusentals bilder vid det här laget så jag tror inte ni får en chock om/när vi ses. Men man vet aldrig. Jag ser förmodligen lite äldre ut i verkligheten och mitt hår är jättegrått och rosa. Så ni vet vad ni ska titta efter.

Måndag Totalt 10 km i 4:54 min/km. Nu ska jag dricka grönt te. Det blev för lite av den varan i Köpenhamn så nu måste jag dricka ikapp. I dessa fina koppar som jag också köpte på resan. Det är för övrigt såna koppar som vi AD:s gillar extra mycket.

MåndagMåndag En annan glad nyhet är ju att snön försvunnit helt och hållet medan vi var borta. Vips så hade vi cyklar igen. Det är nu man är nöjd med att man aldrig ens tog in dem, de hade det nog rätt bra där under snöhögen.

Måndag Adieu.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS