Info

SöndagSöndag Och så var vi hemma igen. Vi är så oerhört nöjda med vår lilla resa. Det var som att allt klaffade; allt från att när vi ville byta restaurang en kväll fick bord trots att det alltid brukar vara fullt, till att tåg och bussar gled upp framför oss precis när vi kom. Det är bara att tacka. Var därmed helt säker på att min resväska skulle försvinna på vägen hem. Men inte ens det hände. Men hur kul vi än haft så finns det inget bättre än att komma hem till barnen. Hängde runt lite hemma men sen var jag bara tvungen att ge mig av på långpass. Det kändes lite sådär när man precis varit borta. Det fick bli till att springa snabbt!

Söndag Vädret var ju lika bra här hemma som det var när vi lämnade Köpenhamn. Därmed blev det korta brallor, eller ja till knäna, och t-shirt. Inte bästa förutsättningarna för långpass idag i och med att jag bara hade ätit en trekantsmacka på flygplatsen vid tolv. Var lite småhungrig redan när jag gav mig av men hade jag ätit hade jag behövt vänta… och således kommit hem för sent till barn och middag och allt. I alla fall. In mot stan i det braiga vädret. På något konstigt vis kändes det som att jag sprang ett lopp. Dels pga t-shirten men också för att stan var full av folk som promenixade, satt på små gräsplättar och hängde – nästan som att man hade publik! Körde vanliga rundan. Ganska blåsigt till och från men annars optimalt långpassväder. Tänkte på hur länge sen det var jag hade vatten med mig på mina långpass. Nu när det börjar bli varmare kanske det vore klokt att ha med sig lite men jag har liksom vant kroppen vid att springa rätt bra utan att dricka. Det är bra på ett vis att vara lite härdad, men jag kanske skulle behöver öva lite på att dricka i högre fart. Jaja. När jag passerade Grand Hôtel hörde jag plötsligt en massa tjejer vråla och jag insåg att det var Justin Bieber som var orsaken till känslorna. I Köpenhamn var han också samtidigt som vi och det stod horder att tjejer och vrålade utanför hans hotell. Såhär såg det ut där:

SöndagSöndag De sprang fram och tillbaka mellan huvudentrén och hotellets bakdörrar i hopp om att se honom. När vi sen landade med flyget i Stockholm så stod det ett gäng tjejer och väntade utanför tullen: de hade JB ritat på kinderna och frågade oss om vi kommit från Köpenhamn och sett Justin Bieber på planet? Det hade vi tyvärr inte, sett honom alltså. Och sen skriken runt Grand Hôtel idag. De förföljer honom men kan det vara så att han förföljer mig?? Hur som. Jag kutade vidare i den fina staden och benen var pigga idag, de var nog även lite glada över att slipa nöta runt de där danska sjöarna fler gånger. Det var också väldigt skönt att springa på eftermiddagen. Jag som alltid kutar på förmiddagen annars. Men nu var det sån loj och skön känsla i staden och lite färre löpare ute, men desto mer promenixare och gottemajor som satt och drack vin här och var. Man blev lite sugen. Kanske ska börja kuta lite senare pass ibland. Jaha, sen var jag plötsligt hemma! Piiiiip.

SöndagSöndag Totalt 40 km i 4:24 min/km. Nu var jag rätt törstig. Tur att vi hade sån god saft hemma.

Söndag Därefter blev det dusch och mat och bada alla barn och bädda om sängar och sortera horder av smutstvätt och packa ner gympakläder och packa upp resväskor och en massa annat. Och nu, nu blir det massera vaderna och se denna som vi köpte i Köpenhamn:

Söndag Fattar inte hur vi kunnat missa säsong två? Ettan och sista säsongen har vi sett men denna har vi alltså kvar. Kan det bli bättre? Hej då bloggläsare.

Kommentarer

10 kommentarer

Post a comment
 1. april 22, 2013

  40km i den farten, haha, det är så långt från alla rekommendationer i träningsprogram som det bara går att komma 🙂 underbart att du ändå inte verkar bli sliten av att springa så långt så fort! Jag har sagt det förut och säger det igen, jag tror du har en mycket rolig säsong framför dig, jag får vara glad om jag hinner uppfatta vinddraget av ditt bortflyende jag på Kungsholmen Runt. Jag får väl jogga runt med Justin Bieber istället, varken han eller jag hänger ju med dig 😉

  • april 22, 2013

   Haha, ja jag vet att man ska springa saaaaakta men ibland går det bara inte. När vädret är för bra och stan full av folk, då blir det så. Vad gäller Kungsholmen Runt så tror jag nog du hänger på! Justin Bieber däremot, han har inte en chans! Vi ses om ett par veckor!

 2. Linda L #
  april 22, 2013

  Asså.. det tempot! Du är ju helt fantastisk!

  • april 22, 2013

   Det var en sån fin kväll! Jag skyller helt och hållet på vädret!

 3. april 22, 2013

  Herregud, det var inget dåligt långpass!!!

  • april 22, 2013

   Haha, nä jag pinnade på igår… borde tagit det lite lugnare kanske men vad sjutton!

 4. Sickan #
  april 22, 2013

  ! bra jobbat. Har du med dig vätska på dina långpass? eller nått annat att få lite energi ifrån?

  • april 22, 2013

   Tack Sickan! Nix. Inget hade jag med mig. Som jag skrev så borde jag kanske börja öva lite på att dricka i farten, var bra på det inför förra årets Stockholm Marathon men nu har jag kutat så många långa pass utan vare sig vätska eller energi.

 5. jenny hellström #
  april 22, 2013

  Det där med att du springer fyra mil kan jag varken ta in och än mindre relatera till men saften, oj finns det något godare än körsbärssaft.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS