Info

Igår kväll var vi på Kiin Kiin.

Lördag Det är en oerhört modern thairestaurang. Man fick tusentals små rätter. De var just väldigt små och jag blev såklart genast rädd för att behöva gå därifrån hungrig. Min mardröm. Men om jag bara vetat! Herregud, vi åt så vi höll på att spricka. Men det bästa av allt var att man kunde välja ett vinpaket till maten men också ett juicepaket. Jag dricker inte så mycket nuförtiden och tycker alltid det finns så trista alternativ om man inte vill dricka alkohol. Men här hade de tänkt till. Till varje rätt fick man ett glas juice som var särskilt anpassat till rätten man skulle äta. Jag vågade inte hålla på att fota dem alla men här ser ni äppeljuicen:

Lördag Och sen betade jag mig igenom plommonjuice, ananasjuice, ingefärsjuice och massa andra juicer. Det var väldigt gott.

Lördag Vi babblade en massa. Bland annat oerhört intressanta diskussioner om min löpning. Jag anser att jag fått lite sämre humor sen jag började springa såhär pass mycket. Tyvärr är det så. Och lite att jag inte står på tå intellektuellt heller. Så fort jag har en stund över så tänker jag ju på hur jag ska kuta olika pass, räknar på tider eller kollar upp skor och prylar. Eller läser en och annan löparblogg. Det tenderar att göra en lite enkelspårig. Men det där med humorn, jag vet inte vad som hänt. Kanske att man blir lite matt av att springa så mycket och inte är på hugget? Men igår kväll var jag på topp vill jag lova! Jag var faktiskt tvungen att fråga servitören om det var alkohol i juicen. Vi rullade hem sent eftersom det tog ett bra tag att ta sig igenom alla rätter och juicer.

Imorse vaknade jag ändå rätt tidigt. Frukosten öppnar klockan 07:00 och vem stod där då om inte jag? Killen som fixar frukosten sa att det var rekord på en lördag, att typ ingen någonsin kommit så tidigt. Jaja, här har du en småbarnsmorsa. Efter att jag ätit la jag mig en stund igen men sen var det dags att ge sig av. Jag lämnade Olle såhär:

Lördag Den där boken är över en decimeter tjock så han hade att göra. Själv såg jag ut såhär:

Lördag Joggade ner till sjöarna. 2 km uppvärmning och sedan blev det tempo! Hade planer på att köra en repris av mastodontpasset förra lördagen men bestämde mig för att ändra planerna. Kände på en gång att benen inte var i rätta skicket, trötta efter veckans pass och gårdagens promenerande. Och dessutom så längtade jag efter Olle, fast jag precis lämnat honom. Det var världens finaste väder och jag ville hänga runt med honom istället för att nöta varv efter varv efter varv runt sjöarna. Det blev 15 km i 4:16 min/km och därefter nedjogg. Totalt 19 km. Sen duschade jag och så drog vi ut i årets finaste väder. Promenerade mot Norrebro. Svanen låg på sin plats.

Lördag De verkar helt klart ha bestämda platser, fåglarna där i sjön. Vi drack kaffe. Jag såg såklart till att ställa mig framför klotter.

Lördag Men så dålig jag är på danska. Jag fattar ingenting. Jag förstår inte heller hur en femtiolapp kan heta halvtreds.

Lördag När man handlar och de säger hur mycket det blir bara chansar jag och räcker fram en sedel, ofta den största jag har för att vara på säkra sidan. Vi har promenixat en massa idag igen. Mina ögon har bland annat sett detta:

LördagLördagLördagLördagLördag Och vi handlade lite mer små grejer. Jag köpte ett fint linne från samarbetet mellan Adidas och Opening Ceremony. Kassen var nästan lika fin.

Lördag När vi kom hem till hotellet var vi trötta i fötterna igen. Men kvällen var så fin. Jag var bara tvungen att ge mig ut och kuta en gång till. Kolla! Jag hade shorts! Och linne! Premiär!

Lördag Sen ner till de där små sjöarna igen. Jag vet, jag kan springa på andra ställen men nu var tiden lite knapp så det fick bli en sista tur här. Blått och fint.

Lördag Nollställde klockan och drog av en mil. Såg bara en enda kille som också körde shorts och linne men det var faktiskt helt perfekt. Det är lätt att glömma bort att man kan vara lättklädd, springet värmer ju upp en. I alla fall om man inte lufsspringer.

Lördag 10 km i 4:22 min/km på vita/grönblå ben. Sen joggade jag tillbaka till hotellet i kvällssolen. Totalt 13,5 km. Det var sista passet på dansk mark. Imorgon flyger vi hem igen och det blir ett sent långpass hemma. God kväll. Nu ut i Köpenhamnskvällen!

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. Pernilla #
  april 20, 2013

  Du är såååå flitig!!! Jag e impad! Hopp!

 2. april 21, 2013

  vad härligt ni verkar ha det :)! nu tränar jag ju inte i närheten av lika hårt som du men jag vet att när jag haft hårda träningsperioder så har jag känt mig lite..avstängd, svårt att förklara helt men som om känslorna är mindre starka och jag har känt mig lite avskärmad. Så jag känner igen mig lite grann på humorn:)

  • april 22, 2013

   Haha, bra att jag inte är ensam! Något händer definitivt med en när man störtdyker ner i ett enda ämne!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS