Info

Men så många gratulationer jag fått! Tusen tack från mig. Tyvärr försvann det där perfekta födelsedagsvädret. Det blev sådär lite halvmulet och soligt om vartannat, och ganska så kyligt. Jag frös så jag köpte en konstig kappa som ser ut såhär:

Fredag Det var ju kanske lite dumt när våren egentligen är här men jag gillar den. Känns som en rockpsykadelisk morgonrock som kanske Mick Jagger kunde haft på sig om det var kallt? I alla fall så har dagen varit så trevlig som en födelsedag kan vara. Den kan nog kvala in som den bästa födelsedagen i mitt liv, även om jag saknar barnen lite. Vi har promenerat runt, runt, runt och sett t ex det här:

FredagFredagFredagFredag Och vi åt lunch på Café Victor. Tryckte i mig en Club Sandwich. Sen gick vi ännu mer. Och handlade fina prylar. Men nu undrar jag: varför blir man så otroligt trött i fötterna av att en mil när man springer det utan att bli det minsta trött? Märkligt. På eftermiddagen kom vi tillbaka till hotellet. Olle slumrade lite. Jag bytte om trots att sängen var frestande.

Fredag Lämnade kameran hemma, orkade inte släpa på endaste extra pinal efter alla kassar jag kånkat. Sprang till sjöarna. Gjorde lite hopp och sen dags för tröskel. Tycker alltid det känns lite märkligt att spurta fram i främmande städer. Varför det? Vet ej. Jag gjorde det hur som helst. Vände halvvägs och satan vilken motvind det var på tillbakavägen! Fick kämpa på rejält. Klockan stannade på drygt 5 km och snittfart 4:52 min/km. På tillbakavägen mötte jag Olle som var på väg ut på en springtur. Så ovant att vara utan barnen och att båda liksom kan springa hur som helst. Totalt 9 km. Tillbaka på hotellet duschade jag, klädde på mig och drog ut en sväng i kvarteret. När jag ser såna här blomsteraffärer, då är jag redo att flytta.

FredagFredag Nu har i alla fall vädret tagit sig samman och solen är framme lite mer. Och vi ska gå på asiatisk födelsedagsmiddag! Haj.

Kommentarer

12 kommentarer

Post a comment
 1. Anonym #
  april 19, 2013

  Hurra Tove och grattis även här på din blogg. Stora kramar och vad lyxigt att få vara i fina Köpenhamn! Det låter som ni har det ”rigtigt dejjjligt”

  • april 20, 2013

   Vi har det faktiskt oförskämt bra hittills, väntar bara på att en resväska ska försvinna på vägen hem eller något sånt, liksom för att utjämna det braiga… Kram!

 2. Anonym #
  april 19, 2013

  GRATTIS! På fina dagen. Blomsteraffären? Var det kanske Tage Andersens?. Om inte, glöm inte att besöka den http://www.tage-Andersen.com.
  De andra barnen L:s standin…

  • april 20, 2013

   Hej Gun! TACK! Nej det var faktiskt inte Tage Andersens men nu påminde du mig om det så jag ska försöka gå förbi där… Hoppas du mår fint!

 3. Anonym #
  april 19, 2013

  Hej Tove!
  Måste börja med att säga att jag älskar din blogg. Grymt inspirerande och kul läsning med alla bilder. Många i min närhet tycker att jag springer (för) mycket men jag är hästlängder ifrån dig :). Springer din man lika mycket som du? Måste i så fall vara svårt att få ihop livspusslet. Grattis på din dag!
  //Lotta

  • april 20, 2013

   Hej Lotta! Ah vad roligt att du gillar bloggen! Nix, min man springer inte alls lika mycket. Han springer 2-3 gånger i veckan men kör inga långpass utan mer sådär en mil. Det skulle nog varit svårt om vi båda hade kutat så mycket… Tack för grattis!

 4. april 19, 2013

  Stort grattis! Hoppas att resten av helgen blir minst lika bra som dagen!

 5. M #
  april 20, 2013

  Grattis Tove! Oh, den där koftan passar ju dig skit bra!
  Ni ser ut att ha en go helg i Köpenhamn, på vilken utställning har du tagit de trevliga bilderna?

  • april 21, 2013

   Ah har glömt namnet, på ett galleri på Bredgate!

 6. Anna #
  april 20, 2013

  Hej! Tack för en superinspirerande blogg! Får man fråga om vad som varit bäst i Köpenhamn? Jag ska dit i morgon och har en hel eftermiddag att spendera precis som jag vill. 🙂

  • april 22, 2013

   Åh nej, missade detta när jag var i Köpenhamn! Hoppas du fick det bra, Anna! Och tack för pepp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS