Info

Vaknade som 38-åring. Till den här utsikten:

Fredag Bästa födelsedagsvädret! Och jag tror helt ärligt att jag inte sovit så bra som i natt på flera år. Vaknade några gånger under natten, bara för att tänka ”men vad skönt jag sover, det är inte klokt” och somna om. Jag smög upp och drog på mig löparkläderna. Olle låg och läste. Jag var så sugen på att springa på dansk mark. Dessutom behövde jag reka lite för de kommande passen.

Fredag Sprang ner till sjöarna. Fast de känns ju mer som en slags kanal?

FredagFredag Här var det fint och fullt av löpare. Man springer liksom runt de här små sjöarna och jag kutade här när jag var sist också. Det är platt och bra om man vill få upp fart men på ett ställe behöver man ta sig över en ganska trafikerad väg. Det var därför jag ville springa och mäta lite hur jag kan lägga upp kommande rutter utan att behöva ta mig över vägen. Jag såg den här fina svanen som låg och sov. Ser ju ut som en bild ur en barnbok.

Fredag Snurrade runt lite extra för att få ihop en mil. Finns ju en massa andra fina ställen att springa på här, men just då jag vill springa på lite fortare på kommande pass vill jag slippa tänka på bilar, och jag kan ju inte heller några genvägar då jag inte är så hemma i stan. Så jag får kuta runt här helt enkelt. Helgens långpass blir nog hur som helst hemma i Stockholm, annars hade jag behövt hitta en bra lång tur.

Fredag Totalt 10 km, varav några av dem gick i en gigantisk motvind.

Fredag Sen åt vi födelsedagsfrukost på hotellet!

Fredag Jag åt exakt allt som ni ser här. Yoghurten som jag åt, med allt som man kunde slänga på, kan vara en av de godaste jag ätit. Jag längtar redan till imorgon bitti. Nej ni, nu blir det födelsedag på stan. Ajöss.

Kommentarer

30 kommentarer

Post a comment
 1. april 19, 2013

  STOOORT GRATTIS TOVE!!!!
  Ha en fantastisk dag!!! ❤

  Kram Jeanette

 2. Anneca #
  april 19, 2013

  Grattis! Jag önskar dig en riktigt härlig dag!

 3. Anonym #
  april 19, 2013

  Grattis! Spring till kastellet. Där uppe är det perfekt för intervallträning – och vacker utsikt!
  /Mikaela

  • april 20, 2013

   Tack och bra tips Mikaela! Får se hur jag ska kuta idag, tror nog det får bli runt sjöarna igen… Vi hörs!

 4. april 19, 2013

  Så smukt och dejligt (dagens läxa blir att kolla vad det betyder;)
  Önskar dig världens bästa födelsedag kära Tove – hurra, hurra, hurra!!!

  • april 20, 2013

   Tack snälla Eva! Hurra!

 5. anette #
  april 19, 2013

  GRATTIS! Ha en härlig dag och helg!

 6. Sara #
  april 19, 2013

  Ta Metron till Vestamager, där finns mil efter mil med bilfria vägar, en och annan cyklist och rullskideåkare får du stå ut med.

  Grattis på födelsedagen, firar dig med ett snabbdistanspass på andra sidan broen!!

  • april 20, 2013

   Men sånt bra tips! Detta hade jag lätt gjort imorgon om jag skulle kört långpasset här. Jag tror dock det blir hemma i Stockholm, men nästa gång… då!

 7. april 19, 2013

  Grattis, verkar fint att tillbringa födelsedagen i Köpenhamn!

  • april 20, 2013

   Det är en väldigt bra födelsedagsstad! Tack!

 8. Björn #
  april 19, 2013

  GRATTIS!

 9. Ida #
  april 19, 2013

  Stort grattis på födelsedagen Tove! 🙂

 10. G #
  april 19, 2013

  Grattis TOVE!

 11. Ullis #
  april 19, 2013

  Grattis, hoppas du får en fin dag/helg! Ps 38 is the new 24 🙂

 12. april 19, 2013

  Grattis Tove från din finlandssvenska fan också!

  • april 20, 2013

   Ett finlandssvenskt grattis är inte fy skam minsann! TACK!

 13. Elina #
  april 19, 2013

  Gratulerar på födelsedagen Tove! Blir ju nyfiken på vilket hotell det är, ser ju supermysigt ut!

  • april 20, 2013

   Hej Elina och tackar! Hotellet heter Guldsmeden, bra tips om du ska hit. Vi hörs! P.S. Har du slutat blogga? Skulle gå in hos dig men hittade inte sidan?

   • elinaeels #
    april 20, 2013

    Hej, jo stämmer. Det passade inte mig, blev mer ett projekt än vad det var skoj! Men jag har startat en träningsdagbok på funbeat istället.

  • april 20, 2013

   Fattar. Det kan nog lätt bli så. Bra beslut!

 14. april 20, 2013

  Tusen gratulationer på födelsedagen, såhär dagen efter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS