Info

Onsdag Idag blev det t-shirtpremiär på lunchen. Fast jag safeade upp med armvärmare. Mest för att jag gillar armvärmare. Och så hade jag såna här trekvarts tights. Gillar det inte så mycket egentligen, påminner mig om den dåliga byxan ”knickers” som inte borde få finnas. Men men, rätt praktiskt med denna längd. Sen var jag redo att ge mig ut i vårvädret.

Onsdag Sprang ner till Karlberg. Ganska trevligt va om man skulle bo här vid vattnet:

Onsdag Fast i för sig. Tjatigt att hela tiden se massa löpare som kutar intervaller utanför fönstret. Jag körde lite hopp.

Onsdag Och sen över till andra sidan för tröskel! Men aaah! Så skönt att springa med lite lättare kläder! Det måste varit sommarkänslan som gjorde det för jag stannade klockan på drygt 5 km och snittfart 3:48 min/km. Det kände jag mig nöjd med. Jogg tillbaka, förbi alla lunchätare.

OnsdagOnsdag Totalt 9 km. Dusch och därefter tillbaka till det vanliga livet med vanliga kläder dvs inga trekvartsbrallor. Jobbajobbajobba.

Senare var det dags att bege sig hemåt. Men hallå. Är det sol och 12 grader ute, då springer jag hem. Fast jag redan kutat två pass. Det bara är så. Tur att jag hade packat ner extrakläder. Armvärmarna fick dock köra ett pass till.

Onsdag Grejen var att jag hade ett ärende på stan så idag sprang jag åt motsatta hållet vilket var lite uppiggande. Har insett att när man som vi inte bor i stan, så är det perfekt att få lite stadsdos genom att kuta desto mer i stan. I parken framme vid Norra Bantorget satt folk som var kära och folk som tagit av sig skorna. På Olof Palmes gata sprang jag förbi Rolf Lassgård som promenerade  i solen. Borde såklart frågat vad han gjorde här när han borde vara i Skåne och spela in fler Wallanderfilmer! Uppe vid Drottninggatan tog jag höger och körde slalom Drottninggatan fram tills jag kom fram till Stadium. Där sprang jag bokstavligen in och köpte ett par strumpor. Kändes som att jag hade snott alla mina kläder i affären när jag lämnade butiken i löparmundering. Piip! Igång med klockan igen och vidare genom stan.

Onsdag Idag var det sannerligen stadsdrömmen i stan. Parkerna fulla av glada människor och i Humlan sportades det som aldrig förr. Jag älskar för övrigt sport i parker. Det känns internationellt.

Onsdag Sen tog jag vägen förbi vår gamla gata i stan: Brantingsgatan! Det är en väldigt bra gata. Blev lite nostalgisk.

Onsdag Vidare mot Lidingö i solen.

Onsdag Hemma!

Onsdag Totalt 11 km. Dagens totala dos blev 30 km – på tre pass! Adjö.

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. Annette #
  april 17, 2013

  Du är grym på att springa!

 2. april 17, 2013

  Å Brantingsgatan – drömgatan! Bra sprunget och jobbat idag. Nu är det slut för idag.

 3. Marie #
  april 17, 2013

  Det är SÅ i inspirerande att se hur du kan springa sånna långa pass! Jag som är helt ny med min löpning klarar av max en km innan jag måste pusta ut men det kommer det bli ändring på framöver 🙂

 4. Anonym #
  april 18, 2013

  Rindögatan grymmare…..backträning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS