Info

Onsdag Efter backpasset igår morse drog jag på filminspelning. Där satt jag och vilade benen hela dagen. Och åt torkade bananer.

Onsdag Det är många som inte gillar torkade bananer. Jag älskar det! Hem fick inte benen springa igår. De åkte bil. Men imorse var det dags igen.

Onsdag Sprang ut mot Hustegaholm och herrejisses sicket skrän det var på alla fåglar. Blundade man så kändes det som en sommardag.

Onsdag Så skönt när isen försvinner från favoritrutter, plötsligt öppnas helt nya möjligheter upp. Fast sen kom jag fram hit.

Onsdag Jag har inte halkat på hela vintern och fastän jag sprang som en trollslända över isen så lyckades jag halka. Det var dock ett fall i slow motion, vilket är oerhört fult men ändå bra med tanke på att det hade varit oerhört nesligt att bryta foten eller något sånt nu!

Onsdag Totalt 10 km. Jo, förresten. Jag har köpt en bok. Jag fick tips om den av några jobbkompisar men den var ju slutsåld exakt överallt. Men man ska inte glömma bort antikvariat! Där hittade jag den:

Onsdag Många hyllningar har denna bok fått. Och då blir man ju nyfiken. Jag gillar även att den är sådär strukturerad med 12 veckor. Men ändå. När jag öppnar den så blir jag tveksam till om/när/hur jag ska läsa den. Det är så mycket tips. Så mycket inspiration. Och jag vet att det är massa bra grejer. Men ni vet, ibland är det som att det ändå inte får plats mer. Och om det skulle få plats lite mer så finns det annat jag vill läsa. Men! Nu har jag den i min ägo. Och kanske i sommar, när man inte längre vet vilken veckodag det är och ligger där på stranden, då kanske den får plats i hjärnan.

Kommentarer

6 kommentarer

Post a comment
 1. Jimmie #
  april 17, 2013

  Använder du jogg/funbeat där du registrerar dina pass?

  • april 17, 2013

   Hej Jimmie! Nix, jag kör old school anteckningsbok.

 2. Love #
  april 17, 2013

  Aj tur det gick bra med fallet! Jag lyckades halka i en kurva i en nerförrsbacke när det var som mest vinter i januari och skrapa upp mitt knä och ha sönder mina då nya vinterlöparbyxor. Men en får väl vara glad för alla gånger en skulle kunnat halva och det faktiskt gått bra.

  Har läst den boken för länge sedan och har för mig att jag gillade den då men kommer inte ihåg så mycket.

 3. april 17, 2013

  Har läst boken, som tog lång tid att ta sig igenom. Den innehåller helt klart en hel del läsvärd och tänkvärd information.

  • april 17, 2013

   Ok, då ska den läsas!

 4. april 17, 2013

  Man kan läka sig lite här och där eller på 52 veckor istället. Funkar lika bra! Tur att du inte gjorde dig illa i morse.
  Hej och gonatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS