Info

Onsdag Kallt imorse. Men det är som att man inte bryr sig om det nu när det är så ljust. Kan vara så att den här tiden på året är den mest positiva. Det är ljust ute, dagarna börjar bli långa och man vet liksom att allt bara kommer att bli bättre. Att man har allt kvar! Grönt gräs, blad på träden, hägg- och syréndoft, bad, varma morgnar och kanske en hud som inte är grönt genomskinlig. Då står man ut med att det är lite kallt för i skallen är man redan där bland syrénerna.

Dock ska det erkännas att jag sover lite risigt pga ljuset. Men jag får skylla mig själv, jag har nämligen aldrig gillat gardiner. Och jag sover rakt under ett stort takfönster. Det gör att jag vaknar för att det är så ljust, tror att jag försovit mig, kastar mig över iPadden och inser att klockan bara är 05:15.

Onsdag För att få ordning på mitt schema så blev det ännu ett tröskelpass idag. Inte helt optimalt men så får det vara. Först 3,5 km uppjogg och spänsthopp. Därefter fart! Det känns faktiskt rätt galet att rusa fram längs cykelvägen såhär tidigt på morgonen. Andra löpare, ja de få jag ser ute vid den här tiden, är ju med på noterna men inte sällan skrämmer jag slag på hundägare och hundar när jag springer förbi. Även folk som går med stavar verkar lättskrämda. På Lidingöbron hann jag på mätaren se att sex cyklister redan tagit sig över i riktning mot Lidingö. Det är något med mig och den här mätaren. Jag blir ju så nyfiken på vilka de där första, morgonpigga människorna är. Varför de cyklar så tidigt, vad de jobbar med, yada yada. Men det hann jag inte älta nu för fokus var på att springa fort och inte halka för det var sån där lömsk morgonhalka på bron.

Onsdag 4 km som gick i 3:54-fart. Totalt 10,5 km. Stretch på det. Sen var jag värd en leverpastejmacka i bilen.

Onsdag Jag skulle nog vilja påstå att det mesta av mina pengar just nu går till leverpastejmackor och löparpryttlar. Sen var jag tvungen att få lite italiensk sötfrukost-känsla över vardagen så jag åt den här också:

Onsdag Hej.

Kommentarer

7 kommentarer

Post a comment
 1. Jimmie #
  april 10, 2013

  Bra jobbat! Jag blir nyfiken varje gång jag läser din blogg vem det är som fotar dig?

  Kul att läsa här, blir inspirerad av dina tider och träningsmängd!

  • april 10, 2013

   Hej Jimmie! Tack och så kul att du gillar bloggen! Jag fotar mig själv. Kör med selftimer på kameran och ställer upp den lite här och var. Ingen som vill följa med mig ut klockan sex på morgonen…

 2. Saga #
  april 10, 2013

  Vet egentligen inte om jag borde skriva det här. Men du är ju en vuxen människa som verkar kapabel att hantera det mesta.

  I vintras sprang jag över Lidingöbron vid ett tillfälle, och cykelmätaren stod på 29. När jag sedan vände vid stationen och sprang tillbaka så mötte jag en cyklist. Vid cykelmätaren var jag tvungen att vända mig om för att se om den hade slått över till 30, MEN DEN VISADE FORTFARANDE 29!!

  Jag blev grymt besviken och hoppas verkligen att detta bara var en tillfällig glitch. Men jag kände att du behövde få veta det.

  • april 10, 2013

   Haha! Jag ska dock erkänna att JAG HAR UPPLEVT DETSAMMA. Jag har inte velat nämna detta men nu tog du ju upp det. Nu är min teori att det uppdateras med lite fördröjning… ehh, vi säger så va? Hela min tillvaro hänger på denna mätare…

   • Saga #
    april 10, 2013

    Fördröjning! Så måste det vara! Tack, nu känns det bättre.

 3. Malin #
  april 10, 2013

  Hej!
  Bra jobbat! Vi är nog en liten men tapper skara som skrämmer hundägare klockan 06-nånting på morgonen! Här nere i Skåne behöver jag i alla fall be om ursäkt minst en gång varje pre-frukostrunda :-)!
  Hade förresten varit kul med tips på löparbloggar som du läser, om du har lust att dela med dig!
  Tack igen för en bra blogg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS