Info

Onsdag När jag skulle springa hemåt så hade jag såklart glömt gummisnodd. Eller snarare tappat den tretusenelfte gummisnodden. H&M har tjänat enorma summor på mig och mina gummisnoddar. Men när detta händer är det bra att ha ett sånt här pannband som man kan stoppa in massa grejer i, t ex allt hår. Sen var jag redo.

Onsdag Ser ju rätt hård ut här måste jag säga. Liksom redo för det livsviktiga uppdrag jag skulle ge mig ut på: Hämta på dagis. Ojoj, benen lite tunga till en start och liksom andfådd direkt. Men sen fick jag upp ett hederligt flås. Hade tur med alla rödljus Odengatan fram. Och plötsligt var jag på Lidingö.

Onsdag Nu vill jag se blått hav istället för is. Det är bara att ge upp, isen. Släpp taget. Det har åkts skridskor nog på dig nu, vi vill inte åka mer på dig och inte gå mer på dig. Hej då.

Onsdag Sånt här vill vi däremot se: snöfria fotbollsplaner.

Onsdag När jag och Uma gick hemåt så insåg vi att vi var väldigt matchade. Kolla här bara:

Onsdag När man är såhär matchade då skrattar man som att det är det bästa som kan hända, ja ni ser ju. Uma kör dock en annan min, jag tror det är hennes nya fotomin. Totalt 10 km i 4:41 min/km. Jaha, det var min onsdagslöpning. Nu måste jag ta lite glass, har blivit helt beroende av Häagen Dazs ”Mintleaves and chocolate” och även ”Salted Caramel”. Men allt är ju bättre än smågodis, eller hur? Och stämmer det inte så säg inget, förstör inte nöjet för mig tack. Vi hörs!

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. hanna #
  april 10, 2013

  Hallå! Alltså jag bara älskar din blogg. Vet inte om jag kommenterat innan men ville bara säga att jag blir himla pepp av att läsa den! Jag springer också och jag tycker du verkar ha en sån fin inställning till löpning. Vad vet jag, men det är den känslan jag får. Harmonisk på något vis. Men ändå seriöst, för du är ju grymt duktig! Idag transportlöpte jag till jobbet, typ tredje gången jag gör det. Väldigt gött var det och jag tänkte faktiskt på dig (haha bli inte rädd). Å sen tycker jag att det är fantastiskt att du tar bilder lite här och var, love it! Vad är det för liten rackare till kamera du har? Verkar ju funka fint att släpa runt på en sådan. Keep up the good work!

  • april 11, 2013

   Hanna! Det var sannerligen fint sagt. Tack! Jo du, min kamera är en Panasonic Lumix FT4. Jag gillar den mycket. Det enda dåliga är att jag ibland tvingas kuta med den i ett fult midjebälte. Lycka till med kutandet!

 2. Gabbi #
  april 10, 2013

  Var har du köpt prasseljackorna som du har i så många färger?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS