Info

Måndag Idag blev det ingen sedvanlig återhämtningsmil på lunchen. Jag fick nämligen möblera om lite i löparschemat pga möten. Istället blev det en mil hem från jobbet. Fin kväll. Ibland när det är sådär bra väder och allt är frid och fröjd är det lätt att dras med i stadens tempo. Men jag påminde mig själv om att ta det lugnt. Benen sprang ändå en rätt bra bit igår.

Måndag Förbi bygget längs Husarviken. Jag är så orolig för att det sjaviga som jag gillar med den här biten ska försvinna när bygget är klart, och allt blivit sådär polerat och tillrättalagt. På Lidingöbron höll jag på att blåsa bort. Kan inte fatta hur jag typ aldrig kan ha medvind på denna bro.

Måndag Totalt 10 km i 4:47 min/km.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS