Info

Igår kväll åt jag en av mina favoriträtter.

Söndag Torskrygg och zucchinisalladen som jag alltid tjatar om. Jag ser det lite som min uppgift att få hela svenska folket att prova den, så god är den. Till denna rätt lyssnades det om och om igen på denna fantastiska låt. Jag är beroende av den också.

Imorse när jag vaknade åt jag en annan favorit. Precis. Fattiga riddare! Fast jag har lagt upp så många fattigariddarebilder att nu får jag ta en liten paus. Men jag åt i alla fall två och en halv såna och drack kaffe. Medan maten smälte så vek jag enorma mängder tvätt och tog ner den här:

Söndag Kändes som att det var dags. Sen jag började springa mer är jag inte alls så noga med sånt här längre. Detsamma gäller städning och tvätt. Förr var jag galet petig med sånt, det plockades undan stup i kvarten, jag städade typ undan folk. Det känns faktiskt som att jag har en mycket mer hälsosam inställning till den där biten nuförtiden och dessutom tjafsar jag och Olle knappt om sånt längre för nu är vi mer på samma nivå. Medan jag höll på med den där julstjärnan så började det plötsligt snöa ute. Blev jag förvånad? Svar nej. Som jag tidigare sagt så är jag en luttrad aprilfödelsedagsmänniska. Fram till den 19:e kan vad som helst hända. Men sen. Sen kommer våren. Det betyder dock inte att jag blev glad över snön. Men efter en stund slutade det och solen sken igen. Då var det dags för veckans långpass! Idag med nya Boston på fötterna.

SöndagSöndag Gud så skönt det var med nya skor, har blivit många långa rundor i de gamla. När jag närmade mig Lidingöbron började det återigen snöa och blåsa rejält. Bakom mig låg Lidingö fortfarande i sol men stan borta i horisonten var alldeles vit och dimmig. Blev rädd att jag hade för lite på mig så det var bara att hålla tempot. Men väl ute på Djurgården så kom solen fram igen och jag sprang på. Vanliga långrundan: Lidingö-Djurgården-Strandvägen-Skeppsbron-Söder runt-och så tillbaka samma väg efter Söder Mälarstrand. Jag gillar rutten så mycket men snart är det nog dags för lite förnyelse. Eventuellt. Tyckte annars det var ovanligt få löpare ute idag, såg bara en enda Stockholm Marathon-grupp på Söder Mälarstrand och längs Årstaviken gick det faktiskt att ta sig fram i ett bra tempo. Jaa, finns inte så mycket mer att säga om själva springturen förutom vädret då. En ständig kamp om himlen mellan snöflingorna och solen. Benen och fötterna var glada och nöjda med nya dojorna. Totalt 40 km i 4:27 min/km.

Söndag Sen raka vägen till frysen för att ta fram dessa:

Söndag Sen blev det solsmoothie.

SöndagSöndag Jag ser ju arg ut, fråga mig inte varför för smoothien var väldigt god. När jag sen gick in igen kom snöflingorna tillbaka. Men det gjorde inget för då var det färdigsprunget och dags att jobba. Min snälla mamma var barnvakt och jag och Olle drog till Foresta, ett hotell på Lidingö, för att sitta och jobba i lugn och ro. Och det kan man lugnt säga att vi fick. Herregud, bor det en endaste människa på hotellet?

Söndag Notera golfbollen som jag rullar under foten. Jag har alltid med mig den. Har till och med suttit på finrestaurang med den under bordet.

Jaha ni, jag avslutar inlägget med reklam för en bra produkt som jag upptäckt. Jag har haft så jäklans sjaviga naglar senaste tiden, de har bara gått sönder och nagelbanden har varit bedrövliga. Då fick jag tips om denna produkt:

Söndag Jag tycker faktiskt att naglarna blivit bättre trots att jag bara använt den några dagar. Och även om det inte skulle vara så så älskar jag ändå konsistensen på oljan. Nej, nu måste jag dricka en kaffe. Ajöss kära bloggläsare.

Kommentarer

12 kommentarer

Post a comment
 1. MarieV #
  april 7, 2013

  ”Alla” var och sprang mellan Täby och Täby kyrkby! Har sällan mött så många löpare och cyklister på samma gång!
  Det var därför du fick stan för dig själv 😉

  • april 7, 2013

   Aha, nu förstår jag!

 2. april 7, 2013

  Men vi mötte fem (!) TSM-grupper på Söder Mälarstrand! De var överallt! 🙂

  • april 7, 2013

   Men där ser man! Då kan vi inte ha sprungit där samtidigt i alla fall, jag tycker alltid man ser dem överallt annars!

 3. Helena #
  april 7, 2013

  Jag körde Boston för några år sedan (och var ruskigt snabb i dem :-)) men sen när jag köpte nys hittade jag dem ej på RS och Löplabbet. Har ist gått över till Asics DS Skyspeed. Dock nyfiken på att testa Boston igen. Vart köpte du dina? Nätet, butik?
  /Helena V

  • april 8, 2013

   Jag har köpt mina på wiggle.co.uk!

 4. anette #
  april 8, 2013

  Å va du är bra!! med risk för att bli tjatig men det är så kul att läsa din blogg! Stort tack igen för all inspiration och du är så grymt duktig!!

  • april 8, 2013

   Åh du får gärna bli tjatig! Ingen blir gladare än jag! Tack.

 5. april 8, 2013

  Jag avundas till inställning till långpass. Wow!

  • april 9, 2013

   Ahh jag gillar långpassen, bland det bästa. Men du, såg nu att du kutat halvmara: grattis till grymt bra tid!

 6. april 10, 2013

  VILKEN ÄRA! Tack!

Trackbacks & Pingbacks

 1. Internets bästa inspirationskällor « Katta Kvack

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS