Info

Fredag Här står jag och har jobbat klart för dagen. Vilket väder det är! När det är såhär fint kan man knappt minnas att det kan vara snöstorm i stan. Eller jo, det kan man visst. Jag har några otroligt tydliga snöstormsminnen, hur jag kämpar Strandvägen fram i höga snödrivor en tidig vintermorgon och det blåser och snöar på ett helt galet vis. Men det skiter vi i nu. Dagens enda problem var att jag glömt mina springskor. Jag som till och med hade packat ner mina nya Boston för att invigas hem från jobbet. Bara det att jag glömde påsen hemma. Då är det tur att man går runt i springskor non stop.

Fredag Jag fick helt enkelt kuta hem i mina Nike Free. Odengatan fram, jösses vad jag zickzackade och parerade idag. Ibland kan jag bestämma mig för att inga fotisar, cyklar eller bilar ska göra att jag behöver pausa en endaste sekund – men då gäller det att jobba med fötterna och ha linser i ögonen.

Vid Östermalms IP såg jag en man på en sån där liggande cykel. Helt ärligt, jag fattar inget. Kan någon förklara tjusningen med detta? Varför ligga ner? Men det måste vara något med det för alla som har en sån ”cykel” ser alltid sådär nöjda ut när de kör förbi. Var tvungen att knäppa en bild så när han ”cyklat” förbi mig sprang jag efter honom och tog ett kort. Bakifrån, så tyvärr kan ni inte se den där nöjda minen.

Fredag Sen sprang jag vidare i solen och det var så mycket fredag i luften. Husarviken och sen framme vid bron. Där ligger ju det där Brocaféet.

Fredag Jag har aldrig varit där. Jag gillar att det ligger sådär inklämt mellan Lidingöbanan och havet men jag kan ju inte sätta mig och äta en bulle när jag springer.

Fredag Totalt 10 km i 4:37 min/km. Och dojorna höll måttet även om de för mig är bättre till vardags än till spring. Nu är det fredag! Bland annat detta väntar:

Fredag Och en massa annat. Klart slut.

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. april 5, 2013

    Hehe gillar hur du skriver om nöjda cyklister och zickzackande. 🙂 Har också skaffat mig en blogg nu. Vi får väl se hur det går men du har iaf inspirerat till det.

    • april 6, 2013

      Åh vad trevligt att höra! Kikade in på din blogg, det där blir bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS