Info

Fredag Fredag! Upp ur sängen. Idag gick det lätt för jag visste jag skulle få springa i mina nya Adios. Lika bra att plåga skorna på direkten.

Fredag Igår kväll när jag undersökte sulan på mina gamla så insåg jag hur slitna de var. De har ju kämpat på några mil och sprungit på allt från torra mexikanska gator till stockholmska is- och snögator. Det var verkligen dags att lägga dem på hyllan. Nu börjar jag få en rejäl hög av gamla skor och jag vet inte hur jag ska göra. Lämna bort eller spara? Det är ju lite kul att just spara och jämföra slitningar, sånt jag roar mig med på lördagkvällar numera. Det enda är att vi kommer behöva flytta till ett större hus om jag spar alla. Men nog om dojor. Nu var det dags att springa. Började med 3,5 km uppjogg, sprang förbi den där taxichauffören igen, som skrek ”Duktig flicka” sist. Han verkar gilla att stå och pausa vid Lidingövallen med sin bil. Nu sa jag ”Godmorgon” men han sa ändå samma sak igen ”Duktig flicka!”. Där ser man. Sen blev det spänsthopp. Och sedan fanns det inget mer att göra än att köra igång med tröskelpasset precis här som vanligt.

Fredag Ni vet innan man sätter igång med något som man vet kommer bli jobbigt? Den känslan är rätt speciell. Liksom lite pirr och ångest blandat. Jag kan både hata och älska den känslan. Så det var med den i kroppen som jag satte av mot Ropsten. Förbi busshållplatsen, nästa busshållplats, macken, uppförslutet, bron – tjong! vända! – och så tillbaka samma väg med solen i ansiktet.

Fredag 5 km som gick i 3:54-fart. Kändes bra! Kan det vara Tove-skorna? Därefter blev det nedjogg. Tre saker jag tänkte på då:

Fredag 1. Att jag är glad för ändernas skull att en del is försvunnit. Se så glada de ser ut att de får ha sina magar i vatten istället för mot is.

Fredag 2. Att jag är oerhört nyfiken på Nakenligan. Vilka är de? Vad gör de?

Fredag 3. Att bautasnöhögen vid Lidingövallen definitivt har krympt. Jag kanske slipper dra dit med en jättehårtork.

Nu: jobba!

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. Anonym #
  april 5, 2013

  -som vanligt impad över att du kommer upp från den sköna varma kudden så tidigt på morgonen, e min skönare än din?
  för jag kommer BASKEMIG inte upp!….något tips till mig?……………jobba på idag och trevlig helg…….kram

  • april 5, 2013

   Hej someone! Haha… jaa, vad göra? Jag brukar tänka att om xx minuter ska jag ju ändå gå upp. Då kan jag lika gärna gå upp nu.
   Eller så är det bara att börja sova på en tunn madrass. Trevlig helg!

 2. PERNILLA #
  april 5, 2013

  ha ha, tack för tipssssssssss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS