Info

Mitt möte drog ut över tiden så det blev ingen planerad lunchlöpning. Istället blev det filmjölk i en fåtölj på jobbet. Jag försöker verkligen äta ordentlig mat till lunch varje dag men ibland blir det som det blir.

Torsdag En fin sak då. Tove (en annan Tove alltså – var inte oroliga, jag pratar inte om mig själv i tredje person) och Kjell har varit i New York och kolla vad de hade köpt till mig:

Torsdag Världens finaste skosnören! Det var ju så himla snällt att tänka på mig mitt i New York. Nu är bara frågan vilka dojor som ska få äran att bära dessa. Senare framåt kvällen hann jag med mitt distanspass ute på Lidingö istället.

Torsdag Lätta kläder och vårskorna på, man tackar.

Torsdag Fina vägen mot Elfvik.

Torsdag Det fanns verkligen inget att klaga på idag. Fötterna sprang på i behaglig takt och hjärnan var helt nollställd, lugn och nöjd.

Torsdag Sprang förbi Lidingövallen och kolla:

Torsdag Tamdaram! Snön är borta! Kanske blir det några varv här någon dag. Totalt 10 km i 4:41 min/km. Men det tar inte slut här för idag fick jag två paket till. Fastän jag inte fyller år förrän om 15 dagar!

Torsdag Oerhört väl förslutna.

Torsdag Jag blir helt tokig när det ska vara så mycket papper och tejp och jox. Slutar alltid med att jag likt en galning klipper upp och sliter hejvilt för att få upp det hela. Till slut fick jag det!

Torsdag Mina nya Adios! Som jag valt färgerna på själv! Alltså, det finns en del regler. Man kan inte välja allt mellan himmel och jord men för egen del så gillar jag skor med mycket färg – men också motsatsen dvs skor som är low key. Så jag gjorde en av varje för jag gör tyvärr slut på dem rätt fort. Men har ni sett detta då?

TorsdagTorsdag Mitt namn! Ifall jag kommer på en fest med en massa andra löpare och vi tvingas ta av oss skorna alternativt jag tappar minnet när jag är ute och springer. Väldigt användbart måste jag säga. Det var bara en sak som var lite märklig. Den grå dojan är i samma storlek som den andra men ändå känns den lite trång. Nää… sånt tycker jag är jobbigt. Men äsch, jag får testkuta och se hur de känns. För det är inte alls lika kul att skicka tillbaka paket som att få dem, det är ett som är säkert. Det var den torsdagen det. Vi hörs!

Kommentarer

19 kommentarer

Post a comment
 1. april 4, 2013

  Jag dör, vilka fina skor! De där orange-gulgröna är ju to die for! Underbart att få springa i såna 🙂

  • april 4, 2013

   Ja visst blev de fina!

 2. marie svensson #
  april 4, 2013

  Ursnygga skor! Häftigt med ditt namn på nu kommer du flyga fram!

  • april 4, 2013

   Vi får hoppas det! Nu har jag i alla fall ingen ursäkt för att inte göra det.

 3. april 4, 2013

  Mad! De röd/gula är grymt fina.

 4. Sickan #
  april 4, 2013

  Använder du Adios som mängdskor?

  • april 4, 2013

   Jag har Adios på alla mina pass som innehåller högre fart men annars kör jag Boston. Använder dem ungefär lika mycket båda två skulle jag säga.

 5. Eva #
  april 5, 2013

  Snygga!
  Jag hade missat att man kunde få namnet på dem! Får bli till nästa par!
  Håller med dig att de känns olika i storlek. Tror att det har att göra med att det är olika tyg (i mina i alla fall) och även ”revärerna” på sidan som gör att de känns tightare. Tror du förstår vad jag menar.
  Har nu även införskaffat ett par Flyknit Rosa. De är lite för mjuka och dämpade för mig men kan funka på typ lugna distanspass, inte när jag behöver fart under sulorna 😉

  • april 5, 2013

   Jag kan informera om att det är bra att vi har korta namn för det finns ett maxantal bokstäver.
   Hmm, jag tog båda mina i sommartyg men ändå är de lite olika. Sprang dock med mina grå imorse och efter det kändes de bättre = tur.
   Håller med om Flyknit. För egen del så är de aningen för mjuka och gör att jag faller inåt lite med foten vilket inte är bra. Dock är de ju väldans sköna men för mig funkar det bara i små doser.
   Ha en skön helg Eva!

   • Eva #
    april 5, 2013

    Aha, men då vet jag att Eva får plats i alla fall 😉
    Ha en fin helg du med och nej inte heller övertygad om Flykniten…
    Mvh,
    The Adios girl in Götet

 6. MarieV #
  april 5, 2013

  Det är väääldigt fina skosnören du fick, undras om Nike har prickiga hårband också…det hade jag gillat!
  (Nu när jag upptäckt Nikes hårband med silicon på baksidan-bäst!)

  • april 5, 2013

   Jaa, det hade varit fint!

 7. april 5, 2013

  Damn vilka snygga skor! Jag som är på G att köpa nya Adios, det blir definitivt ett par customs!

  • april 5, 2013

   Såklart du ska göra det! Dock blir man irriterad på att alla färger inte går att välja till alla delar. Några färger finns t ex till tyget, andra till hälen osv osv. Trevlig helg Leif!

   • april 5, 2013

    Jag märkte det, samma dumheter hos Nike med deras Nike iD. Men det gick ju att få till riktigt snygga skor ändå, nu ska man bara bestämma sig för EN design. Trevlig helg!

   • april 6, 2013

    Det var därför det blev två för mig. Kunde bara inte bestämma mig för någon av de två ytterligheterna…

 8. Natalie #
  april 7, 2013

  Vart kan man beställa sånna där fräsiga skor? Vilka härliga färger, vill ha ett par nya Boston, men finns ju bara lila?? 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS