Info

Tisdag Idag var en stor dag. Jag kunde nämligen springa hem från jobbet utan vantar! Ja, jag hade ju i för sig mina såna här gröna som jag kallar för Christianiavantarna, som man kan dra in fingrarna i. Men ändå. Det är vårkänsla när mina förfrysta fingrar klarar sig utan riktiga vantar. Hade i övrigt bråttom när jag sprang hem för barnen hade lyckats med att låsa sig ute, och trots att de gått tillbaka till fritids tyckte jag lite synd om dem. Så jag höll ett helt ok tempo genom stan och zickzackade gatorna fram. Räddningen är på väg!

Tisdag Totalt 10 km i 4:38 min/km. Annars så tror jag att det snart är dags att inviga ett par nya Adizero Boston. Har redan ett nytt par som står redo men helst vill jag vänta in den riktiga våren, och att gruset försvinner. Fast då jag plöjer några mil i månaden inser jag att jag nog inte kan dra ut så mycket längre på det. Detsamma gäller mina Adios men där har jag två nya par på ingående. Det är dyrt att springa mycket…

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. Love #
  april 2, 2013

  Fint med ännu ett vårtecken! Ja jag hoppas mina nya skor kommer snart med för senaste två passen har jag fått kramp i benet av att springa med de gamla som verkar ha tappat all form av dämpning. 😦 De skickades den 21 mars från England så de borde väl komma snart kan jag tycka.

  • april 2, 2013

   Då borde du nästan haft dem vid det här laget… Härligt med nya dojor!

 2. april 2, 2013

  Visst är det nice!!! 😎
  Knölade ner mina vantar i bakfickan häromdagen!! O spanar efter tussilago i dikeskanten på morngonrundorna!
  Våren kommer snaart hoppas jag!! Ooooiiii!!!!

  Kram Jeanette

  • april 2, 2013

   Nu kommer den! Nu MÅSTE den komma. Punkt. Slut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS