Info

Måndag Idag fick det bli en återhämtningsmil direkt när jag vaknade eftersom vi åker hem idag. Tyst och stilla ute. Hela vägen längs havet, bara en man med hund mötte jag.

Måndag På de här fem dagarna har isen försvunnit mer och mer i strandbrynet trots att det varit ganska kyligt.

Måndag Det här lugnet som finns här, vill inte lämna det. Och att springa här, jag vet inte, men det är speciellt. Olle tycker att det är kärvt att kuta här och det är det på ett vis. I alla fall om det blåser. Och sen är det det öppna landskapet som gör att man hela tiden ser vad man har framför sig. Springer man däremot i Lidingöloppsspåret så ser man ju bara fram till nästa kurva. Hur som. Jag älskar att springa här, gillar det kärva.

Måndag Och att stanna nere vid vattnet efter löpturerna.

Måndag I natt drömde jag att hela familjen skulle ta sig ner från en skruttig koja skithögt uppe i ett träd, fråga mig inte vad vi gjorde där, och vi hade bara en ranglig stege till vår hjälp. Angst! Det var inte alls trevligt och jag minns Umas små fötter på stegen. Men det gick bra – även om stegen välte på slutet, herregud. Måste vara allt mitt klättrande på raukarna som jag bearbetar på nätterna.

Måndag Känns i alla fall bra att det inte dröjer så länge förrän vi kommer tillbaka hit. Totalt 10 km.

Annars så har dagen gått i skämtets tecken; aprilskämt nonstop hela morgonen och såna här lappar på ryggen fick man.

Måndag Vi hörs igen i Stockholm!

Kommentarer

3 kommentarer

Post a comment
 1. Helena #
  april 2, 2013

  Kul att ha fått följa din påskträning på Gotland!
  /Helena

 2. april 4, 2013

  Älskar lappen på din rygg 🙂 Även min son som snart fyller 20 skulle fortfarande tycka det var askul om jag hade en sån på ryggen.

  • april 4, 2013

   Alltså, det är ju rätt kul med såna där lappar. Det tycker även jag, snart 38…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS