Info

Men inatt hörrni. Då sov jag helt fantastiskt. Kanske pga av att sängen var tom på barn hela natten dvs inga karatekickar att värja sig mot. På morgonkvisten drällde de in men då är det ju bara mysigt. Runt sju var det fullt ös i huset så jag gick upp. När det luktar kaffe och alla sitter och äter frukost, då är det alltid rätt kärvt att ge sig ut på tom mage. Men det gjorde jag. Ner till havet.

Fredag Hade sett trädtopparna vaja från sovrumsfönstret så jag befarade att det skulle bli ett blåsigt pass. Efter 3 km uppvärmning var det dags för hopp och sedan höja farten. Gaah, fick slåss mot vinden rejält åt ena hållet och när jag sedan vände var det som att vinden också gjorde det. Det är ju fusk av vinden. Någon vidare fart blev det därför inte men jag gissar att det ändå ger något när man springer för kung och fosterland?

Fredag Sedan 2 km nedjogg i det fina landskapet.

FredagFredag Och så hem till flera koppar kaffe och gröt. Totalt 10 km.

Fredag Punkt.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS