Info

Fredag Många hävdar att Långfredagen är årets tråkigaste dag. Det tycker jag är att ta i va? Här nere spelar det heller ingen roll om det nu skulle stämma, för det finns ändå knappt några affärer som man önskar var öppna och kunde slösa stålar i. Eller finns det det? Man kanske skulle kolla upp det ändå. Jag drog på mig löpartights och sen hoppade vi in i bilen och drog till Hoburgskiosken för att se om den var öppen.

Fredag Och det var den och där fanns det glass!

Fredag Passade ju jättebra en iskall och blåsig dag vid havet. Vi åt den i bilen. Sen körde vi runt lite här och där och sen såg Olle en örn (!) och vi var tvungna att stanna bilen och glo. Då passade jag på att byta om till resten av springkläderna.

Fredag Vid Vamlingbo klev jag ur bilen, lite motvilligt för det var så varmt och skönt inne i bilen. Och så blåsigt utanför.

Fredag Sen sprang jag hemåt. Längtade några månader fram i tiden när jag sprang förbi de här:

FredagFredag En jäkla blåst en stor del av vägen. Som en serietidning när man springer och springer men inte kommer någon vart. Ner till havet som avslutning. Jag är beroende av att titta på det när jag är här.

Fredag Totalt 10 km i 4:42-fart. Hem till marsipanen!

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. mars 29, 2013

  Jag gillar dina bilder som du lägger upp, ”fräscht” kommer till mitt sinne av åsynen!

  • mars 30, 2013

   Fräscht! Det låter sportigt och bra! Tacktack.

 2. mars 30, 2013

  Underbart med havet…längtar också till Gotland, där vi alltid var på somrarna när jag var liten. Och vilken fin glass, fint med strösslet i våriga färger 🙂 Själv tillbringar jag påskafton med att jobba på Friskis, rätt många som tar sig hit ändå för att träna. Ett gäng kör långspinning i tre timmar t.ex. Själv skulle jag helst vara ute, men jag hinner det också sen. Glad Påsk och hälsa havet och ön!

  • mars 30, 2013

   Duktig du är som jobbar på påskafton. 3 timmar spinning, sicket vansinne när man kan cykla ute… Glad påsk på dig Nilla, jag hälsar havet från dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS