Info

Onsdag Sprang hem i solen från jobbet. Bra start på påsken med detta väder. Jag såg dock en väderprognos över Gotland med rätt mycket blåst… och snö på söndag? Nä, det vill vi inte veta av. Det var i alla fall torra sköna stadsgator på vägen hem. Det var nästan så varmt att jag hade kunnat springa i t-shirt och shorts! Kom precis i tid till dagis. Totalt 10 km i 4:35 min/km.

Jag packade igår kväll och hela väskan blev full av alla löparkläder och pryttlar. För man vet ju aldrig med det här vädret, allt måste med – till och med Ice Bugsen. Men annars är det så skönt med landet för allt finns redan där – till och med en gymboll och en opålitlig chin-upsstång – och till det vanliga livet behöver man ju bara ett par jeans och några tröjor att hasa runt i. Det som däremot inte finns på Gotland är bra internet. Vi har noll täckning där vi bor. Jag ska dock försöka ta mig till mitt vanliga pumphus på kvällarna och ladda upp lite jox på bloggen, om jag får det att funka.

Onsdag Ok, vi hörs från Gotland!

Kommentarer

8 kommentarer

Post a comment
 1. Cecilia #
  mars 27, 2013

  Har du vägarna förbi Visby så kom förbi oss på H10/Hästgatan 10, vi har utmärkt internet (och gott kaffe dessutom 🙂

  • mars 28, 2013

   Men det var det finaste erbjudandet! Tyvärr håller vi inte till i närheten, annars låter det väldigt frestande! Tack snälla och glad påsk!

 2. mars 28, 2013

  Härligt torra och fina vägar du får springa på. Här är det fortfarande ”IceBuGG-väder”. Isigt och knöligt och besvärligt. Och dom har lovar tvåsiffriga köldgrader nattetid långt framöver ännu… :/

  Men grymt jobbat på Premiärmilen! 39:04 är ju helt våldsamt snabbt. Lyckoruset lär väl sitta i ett tag. 🙂 Det gjorde det för mig då jag förra sommaren sprang Kanontian på 50:43. (Tidigare hade jag enstaka gånger sprungit 10km på typ 58 min)

  Ha det trevligt på Gottland, och blås inte bort. 🙂

  • mars 28, 2013

   Tack du! Stackars er med kylan, nu får den ge sig av… eller jag tycker kylan är ok i för sig så länge det är barmark. Icebugsen är jag så trött på vid det här laget… Glad påsk!

 3. ida #
  mars 28, 2013

  Ha en bra påsk Tove och hoppas vädrte blir bra 🙂

  • mars 28, 2013

   Detsamma Ida! GLAD PÅSK!

 4. Natalie #
  mars 28, 2013

  Alltså Tove, nu får du berätta, hur gör du för att ta alla fina bilder på dig själv när du är ute och springer? Stannar du bara upp och ber någon knäppa kort eller hur bär du dig åt? Helheten blir så himla mycket mer med bilder till din fantastik inspirerande text!

  • mars 28, 2013

   Tack Natalie! Jag har en kamera med selftimer. Jag brukar ställa upp den på någon sten eller så innan eller efter passet, jag ber aldrig någon ta kort på mig… bara barnen ibland om jag är hemma men det är inte så ofta. Och så knäpper jag en massa bilder i farten, det har blivit min specialitet. Så kul att du gillar bilderna! Glad påsk från Gotland!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS