Info

Onsdag Rrrring. Upp. I med linser, på med kläder och iväg. Lång och fin uppvärmning.

Onsdag 14 cyklister hade hunnit ta sig över bron i riktning mot stan. Vid Östermalms IP höll Military Training-gänget på att kuta runt, runt. Efter 7 km var det dags för backintervaller. Som vanligt tycker jag alltid att första backen är så seg och man känner sig helt värdelös. Men så är det som att man kommer igång. Men tungt var det. I för sig inte så konstigt med tanke på milen i söndags och så tröskeln igår.

Onsdag Sen sprang jag upp hit för att glo lite. Det finns en liten byggbarack här under och när jag tog kortet kom en kille ut och tittade misstänksamt på mig. Jag sa hej men han var ändå misstänksam med pliriga ögon. Löpare + kamera tyckte han uppenbarligen var suspekt. Jag hann i alla fall ta den här bilden också.

Onsdag Jahapp, sen kutade jag i riktning mot jobbet.

Onsdag Totalt 16 km. Köpte en kaffe och ägnade mig sen åt diverse balansövningar i omklädningsrummet.

Onsdag Jag har sagt det förr men slås ändå av att jag blivit som ett med det smutsiga golvet i omklädningsrummet. Jag bara ligger där bland grus och hårstrån som att det vore den naturligaste saken i världen. Där ser man vad löpningen gör med en. Nu blir det frukost och jobb hela dagen. Sent ikväll dundrar vi över med färjan till Gotland.

Kommentarer

11 kommentarer

Post a comment
 1. mars 27, 2013

  Tumvantar är grymt värdefullt fortfarande i denna iskyla. Lycka till på Gotland, snart blir det båstad för egen del. GLAD PÅSK.

 2. Linda #
  mars 27, 2013

  Ha en riktigt härlig påskhelg på Gotland och tack för all inspiration man får av att kika in här på bloggen!

  • mars 27, 2013

   Det var snällt sagt! Glad påsk!

 3. Pernilla #
  mars 27, 2013

  Glad påsk snabba Tove!!

  • mars 27, 2013

   Glad påsk till dig Pernilla!

 4. mars 27, 2013

  Hahaha, du är för rolig, jag vill jättegärna läsa din förklaring till vad du pysslar med om du plötsligt får sällskap i omklädningsrummet när sista bilden tas 🙂 Nu är det snart läge att lägga undan de långa tightsen dagtid, i alla fall på lunchpassen, på morgonen/kvällen är det ju fortfarande för kallt! Glad Påsk!

  • mars 28, 2013

   Haha, det är en väldans tur att jag oftast är ensam i omklädningsrummet kan jag säga. Glad påsk till dig Staffan och helt med dig: snart åker de långa tightsen låååångt in i garderoben alternativt eldas upp i majbrasan.

 5. marie svensson #
  mars 27, 2013

  Glad Påsk Tove önskar Marie

  • mars 28, 2013

   Glad påsk till dig, Marie!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS