Info

Tisdag Idag blev det en lite försenad lunch framför datorn. Försenad med god bibimbap. Bra rätt med det där ägget ovanpå. Och så gillar jag namnet: bibimbap. Det enda som var dumt var att det var lite för kort tid mellan bibimbapen och tills det var dags att springa och hämta på dagis. Vädret däremot, det var perfekt: tre plusgrader och sol. Benen kändes pigga och glada. Bara aningen trött i höger framsida lår efter Premiärmilen, men vad sjutton, alltid är det något om man känner efter. Efter ett tag lugnade bibimbapen ner sig i magen också.

Sprang och tänkte på alla arrangerade träningsläger som finns för oss löpare. Att åka på träningsläger till ett varmt ställe, verkar vara snudd på en mänsklig rättighet för löpare i norden nuförtiden. För egen del skulle jag inte behöva en hel sån där anläggning. Helst skulle jag vilja bo på ett litet anonymt hotell med massa fina torra vägar runt knuten att nöta på, och så lite värme. Jag hade i för sig mitt egna lilla träningsläger i Mexiko så jag får vara glad, det gjorde att vintern gick lite fortare. Och imorgon åker vi till Gotland! Det är ju inte precis som att åka och kuta på t ex Mallorca, Kanarieöarna eller Italien, men ändå. Det ska bli så skönt att se något annat. Mina föräldrar har rapporterat att snön är borta längs havsstigen. Så nu håller jag tummarna för att det inte snöar mer, i alla fall inte över Gotland i påskhelgen. Dock lär det inte bli löpning i shorts och linne tyvärr.

Tisdag Totalt 10 km i 4:40 min/km.

Sen har jag införskaffat det här nya kaffet till vår Nespresso-apparat: Linizio Lungo. De beskriver kaffet som ett vanligt kaffe men lite mildare.

Tisdag När jag köpte det i Nespressoaffären så frågade jag tjejen i kassan om det var lite som flygplanskaffe. Det är nämligen bland det godaste kaffet jag vet, trots att det är blaskigt så har det sån jäkla god smak. Tjejen i kassan verkade inte fatta alls vad jag menade utan log sitt Nespresso-leende till svar. I alla fall så kan jag nu rapportera om att det inte är så likt flygplanskaffe, det saknar den rätta flygplanskänslan. Tyvärr. Men gott var det ändå. Ja, när man är sugen på blaskkaffe. Vi hörs.

Kommentarer

10 kommentarer

Post a comment
 1. Anders Looft #
  mars 26, 2013

  Hej Tove. Grattis i efterskott till din fina tid på Premiärmilen. Och ursäkta att jag ställde typ tjugo frågor innan du hade passerat mållinjen. Det är grymt kul att följa din blogg. Kör hårt på Gotland.

  • mars 27, 2013

   Haha, hallå Anders! Nej men det var bara trevligt. Kändes dock som att jag spottade dig i ansiktet medan vi pratade för jag blev rätt trött där efter slutspurten. Grymt bra kutat av dig! Vi ses väl på något till lopp framöver. Kungsholmen Runt?

 2. Astrid #
  mars 26, 2013

  Haha om jag vore du så skulle jag känna mig som en kändis med alla dessa grattis-kommentarer! Har förresten en liten fråga, har du någonsin fått ont i benhinnan och vad har du gjort då? Tack och hej!

  • mars 27, 2013

   Hej Astrid! Det är så galet fint med alla kommentarer! Extra roligt är det när jag harvar på i min ensamhet så gott som hela tiden.
   Hmm, just benhinnorna var det länge sen jag kände av… har tyvärr inget bar tips. Men googlar det så lär du ju hitta tusentals bra trådar och tips från löpare? Hoppas det går över snart!

 3. Anonyma jag #
  mars 26, 2013

  Jag var i Monte Gordo med Springtime och Runners World förra veckan så här kommer en recension!

  PLUS: Gott om fina löpstigar och grusvägar i doftande pinjeskog och en lång fin strand. Lätt att hitta i området. Väldigt utspritt i gruppen vilka nivåer folk låg på så det var inga problem om man var snabb/långsam/ultra-/kortdistans. Massor med härliga, inspirerande löpare att hänga med och utbyta erfarenheter, bra löparskola, styrke/rörlighetsträning för löpare, och sjukgymnast och naprapat i teamet.

  MINUS: Regelrätt charterresa med allt vad det innebär, man är i en grupp som vallas runt på aktiviteter. Maten på hotellet så där, mer som bespisning. Monte Gordo var lite öde och inte så spännande eller charmigt eftersom det var off season.

  • mars 27, 2013

   Anonyma du, det låter ju som att du hade det riktigt bra! Tack för recension!

 4. mars 26, 2013

  Flygplanskaffet smakar som det gör just för att du är på ett flygplan. Kabintrycket gör att dina smaklökar inte fungerar som de ska. Det är även därför maten på flygplan smakar som den gör. Slut på meddelandet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS