Info

Måndag Kände mig nästan bakis när jag vaknade imorse. Men det är jag helt säker på att jag inte var för jag drack bara vatten och grönt te igår kväll. Och så åt jag otroligt god indisk mat, massa god grillad kyckling. Kolla bara:

Måndag Då jag har annat att göra på lunchen idag fick det bli en morgonjogg istället för den vanliga måndagslunchjoggen. Hopp i kläderna och ut.

Måndag Det här ljuset hörrni. Det är fint. Men det passar ju inte alls ihop med temperaturen, som två olika världar. Men fåglarna kvittrade och var glada och jag började jogga. Rätt stel. Lustigt att kroppen verkar ganska slut efter loppet igår, sååååå himla fort gick det ju inte och så långt var det inte heller. Men det kanske var både en kroppslig och mental trötthet efter den kassa veckan, och så loppet ovanpå det. Men jag joggade på och sakta men säkert blev jag mjukare och kände mig som mig själv igen. Inte för att jag är en mjuk och rörlig människa till vardags men ändå.

Måndag Jag brukar passera det här lilla huset vid Ropsten:

Måndag Det ligger ju så fruktansvärt fint vid vattnet. Sen att det är en parkering bredvid kan vi strunta i. Jag skulle kunna tänka mig att bo där. Eller nä, men ha alla mina löpargrejer i. Och ett springband, hantlar och chin-upsstång. Om någon vill ge mig det här huset kan ni höra av er. Jag lovar att träna ordentligt i det. Sprang vidare i lugn takt. Idag gick det inte fort. Men en liten extrasväng längs andra sidan av Husarviken blev det.

Måndag Och sen genom stan. Jag var uppe tidigt idag så gatorna höll på att vakna.

MåndagMåndag Totalt 11 km. Nu börjar det andra livet: jobbet!

Kommentarer

6 kommentarer

Post a comment
 1. mars 25, 2013

  Skulle man bli bakis av gröt te och vatten, skulle jag vara det varje dag….
  Håller med dig när det gäller ljuset och temperaturen, förstår mig inte för detta! Hoppas det kommer att stanna över noll grader en stund nu!

  Fina bilder igen 🙂

  • mars 25, 2013

   Jaa, nu måste det bli vår så vi kan få lite mer fart i benen!

 2. ida #
  mars 25, 2013

  Kanske inte så konstigt att du var trött när du sprang en SNABB mil och sedan 20 km till på det 😉 Och ja, det är underbart att det är ljust ute redan vid 05.00 🙂

  • mars 25, 2013

   Det är i för sig sant… Ljuset är bäst!

 3. Helena #
  mars 25, 2013

  Hej Tove,
  Tänkte be om receptet på dina fattiga riddare :-). Tror att du lagt upp det tidigare men har inte letat så noga. Jag brukar äta två kokta ägg innan långpasset tidig morgon men tänkte att fattiga riddare kanske ger mer energi. Värt att testa iaf.
  /Helena V

  • mars 25, 2013

   Hallå Helena! Det är inget magiskt recept utan gör bara pannkakssmet och doppa valfritt bröd i! Dock blir det magiskt gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS