Info

Fredag Gick upp tidigt och hoppade in i bilen. Och så körde jag till Norra Djurgården. Tänkte att jag lika gärna kunde köra dagens 5 lätta km i Premiärmilenspåret och kolla in banan. Såhär ser delar av banan ut idag, varsågod alla Premiärmilenlöpare:

FredagFredagFredagFredagFredagFredagFredagFredag Det är med andra ord helt ok. Visst är det isigt på några ställen men det var inte halt och om det dessutom sandas ordentligt innan så kommer det bli bra. Dobbskor kommer jag absolut inte springa i. Och jo, bilden med all snön. Jag minns inte om man springer över där eller kutar på asfaltsvägen? Det är liksom det enda partiet där man får akta fötterna.

Fredag Annars då? Annars känner jag mig rätt seg. Den här veckan har jag inte riktigt känt mig i form men det är bara att hålla tummarna för att kroppen vaknar till liv på söndag. Har haft lite känning i höfterna och känt mig ovanligt stel, men då passar det ju att kroppen får ta det lite lugnt ett par dagar nu inför söndag. Och det är ju inte så konstigt att kroppen är lite trött efter alla mil. I alla fall så är jag sugen på lite loppstämning! Det ska bli kul! Springer jag bara lite bättre än förra årets lopp är jag nöjd. Någon gång vill jag sub40 men vet i sjutton om det kommer ske på söndag. I så fall behöver kroppen vakna till rejält. Om inte annat så blir det ett bra pass!

Kommentarer

26 kommentarer

Post a comment
 1. mars 22, 2013

  Här i Uppsala hade vi en dm nysnö imorse…
  Börjar bli riktigt less på snön o isiga vägar nu!
  Men solen sken o när man sprang utanför lilla förorten var det såå vackert med gnistrande snö, sol o blå himmel! Blev som ett litet lyckorus!
  Helt klart bästa vädret för en morgon-intervall-runda! 🙂

  Kram o lycka till på söndag!!!

  Jeanette

  • mars 22, 2013

   Åh så härligt! De där lyckorusen är de bästa! Ha en skön helg Jeanette!

 2. ida #
  mars 22, 2013

  Jag tror att du kommer klara sub40 på söndag även om du skulle vara ite seg i benen, du måste tro mer på dig själv Tove och inse att du är ruskigt bra .) Inte konstigt att du känner dig lite trött och sliten i benen, du har några riktigt bra och rjeäla träningsveckor bakom dig! Och håller alla tummar för att du inte ska bli sjuk, ä massa bra mat + godis så håller du dig frisk 😉

  • mars 22, 2013

   Haha, jag får börja äta smågodis igen – kan vara därför jag känner mig så seg. För lite färgämnen och skit i kroppen!
   Jorå, jag tror på mig själv! Men vi har nog alla olika sätt att ”prata” med oss själva. För egen del så springer jag lika bra oavsett hur jag tänker kring tider och så innan. Jag behöver liksom ett lugn och ingen press – för att kunna pressa mig. Men tack Ida för pepp!! Det enda är ju att jag vet att jag kunde vara i bättre mil-form om jag tränade för det. Vilket jag inte gör. Men! Jag fräser på järnet! Nu vila och snask!

   • ida #
    mars 22, 2013

    Lite skit rensar magen ( och kroppen) 😉 Det förstår jag, jag är precis likadan och vill bara sätta press på mig själv genom att veta vad jag ska uppnå. Jag klarra inte om andra förväntar sig en viss tid, du klarar jag inte pressen, men det måste tränas upp 🙂

   • mars 22, 2013

    Precis. Jag tycker man har viljan och målsättningen inom sig. Lite press från andra kan såklart vara bra, för de kan ju liksom se en utifrån och jag kan få pepp av det också. Men man får ta det med en nypa salt och sen bara göra så jäklans gott man kan. Det brukar räcka rätt långt.

 3. Eva #
  mars 22, 2013

  Smart att åka och kolla banan innan! Skönt att du kan slippa Icebugs och får springa i favvisskorna!
  Har oxå en liten höftkänning varför det får bli lite lugnare nu. Vill inte bli dålig – ska ju på träningsläger snart ju!
  Håller tummarna att du håller dig frisk och gissar på en tid på under XX minuter på söndag. Säger inget så slipper du press. Vet själv att det oftast räcker med den egna pressen 😉 Tjing!

  • mars 22, 2013

   Ja håll tummarna Eva! Lustigt det där med våra fötter och höfter – våra kroppar verkar synkade!

 4. mars 22, 2013

  Tack för banrapport, det ser ju ganska bra ut och bättre hoppas jag att det hinner bli till på söndag med lite solsken nu. Ser också några backar, wtf…jag har ju trott att banan är ganska flack 😉 Hoppas vi ses på söndag, jag har nr 390 och gula Adizero Hagio på fötterna, åker med en kompis från Huddinge så jag vet inte hur långt innan/efter jag kommer vara på plats!

  Och ja, jag tror du har alla möjligheter att gå sub40 på söndag, du har det i dig utan större problem! Jag siktar också på det i första hand så vi kanske kommer att ses längs med banan! Vore skoj!

  • mars 22, 2013

   Och jag har nr 2032 och gula dojor jag med! Hoppas vi ses! Om inte annars när vi båda springer in sub40 eller hur? Och japp, tyvärr måste jag meddela att banan inte är helt flack. Inte som Hässelbyloppet, som jag i för sig bara hört om och inte kutat själv. Tänkte på det förra året och imorse igen. Det är en del backar… Vi ses längs banan!

   • mars 22, 2013

    Hässelby är otroligt flackt och lättsprunget första femman vilket är lite lurigt för andra halvan är lite mer böljande med ett långt segt motlut strax innan 8km. Dessvärre är det väldigt trångt första 5km också på smal cykelbana, försökte förtvivlat komma om senast jag sprang 2011 men det gick inte, dessutom är det trist att det blivit så stort att det tar lång tid att ta sig därifrån med alla köerna. Håller utkik efter dig på söndag, jag kommer försöka gå ut i ett tempo precis under 4 min/km och hoppas det inte är så trångt så gissningsvis är du alldeles i närheten!

   • mars 22, 2013

    Jag hoppas jag är i närheten! Lycka till, Staffan!

 5. mars 22, 2013

  Grymt! Hoppas vi råkas på söndag, då! Förhoppningsvis får du bara se min rygg långt bort i horisonten.

  • mars 22, 2013

   Ja, vi ses! Men glöm att du ska kuta iväg i fjärran! I så fall hänger jag på. Hej.

   • mars 22, 2013

    Jag ska ta rygg på Lisa Nordén tills det svartnar för ögonen. Lycka till, i alla fall! Låt oss båda mosa våra PB!

   • mars 22, 2013

    Haha, ser fram emot att se dig hänga på henne! Men detsamma. lycka till. De där gamla pb:na ska fasiken få smaka på.

 6. anette #
  mars 22, 2013

  Lycka till på söndag! Du är så himla bra! Ska bli så kul att höra om loppet efteråt 🙂

  • mars 22, 2013

   TACK!! Jag ska göra mitt bästa! Börjar ta mig sjutton bli lite nervös…

 7. marie svensson #
  mars 22, 2013

  Lycka till på söndag! Det kommer att gå jättebra! Kram marie s!

  • mars 23, 2013

   Åh tack, jag hoppas det! Det är något skrutt med mig men jag håller på att jaga iväg det!

 8. mars 23, 2013

  Ingen mystisk snöstig på Premiärmilen nu 😉 fullt ös medvetslös hela vägen..

 9. Annette #
  mars 23, 2013

  Lycka till imorgon söndag!

 10. mars 23, 2013

  Tack för bilderna. Imorgon gäller det. Sub39!

  • mars 23, 2013

   Sub39, jösses! Absolut, snart smäller det ta mig sjutton!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS