Info

Nej. Jag säger nej. Nej nej nej. Nu får det räcka. Idag blev sonen sjuk. Hur många olika sjukor kan man ha på en säsong i en familj? Kan hända att vår familj kommer med i Guiness Rekordbok inom kort. Man får vara glad om man själv håller sig frisk. Till och med söndag SKA jag hålla mig frisk, så är det bara. För att övertyga kroppen om att den inte på något vis ska inbilla sig att gå och bli sjuk så blev det chin-ups och hemmastyrka.

Torsdag Körde 10+10+10 chins enligt chins light-programmet som jag nu gått över till. Sen sit-ups, raka och sneda. Ball bridge och Danish Special. Och lite annat som jag hann med innan sonen kraxade och ville att jag skulle ligga och hålla om honom. Såklart jag gjorde det. Det går ju inte att hålla på och värja sig mot bacillusker när man är förälder, inte sina egna barns bacillusker. Jag tror tvärtom på att omfamna det. Ali var också gossugen.

Torsdag I övrigt så bakade jag och Uma tigerkaka idag när vi kom hem. Den bästa kakan som finns. Vi tog dessutom fram 4-årsformen. Obs! Om ett par år behöver jag bara köpa till en nolla så kan jag ha den på mitt kalas.

TorsdagTorsdagTorsdagTorsdagTorsdag Kakan är snart slut. Och då ska ni veta att den är gjord på dubbel sats smet. Nää vad nu, känner jag lite ont i halsen? Nä. Det är nog bara inbillning. Får sova bort det. Hej.

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. Love #
  mars 21, 2013

  Åh, tigerkaka har jag inte ätit sedan barndomen. Håller tummarna för att du håller dig frisk och gör ett grymt lopp.

  • mars 22, 2013

   Då är det dags att du bakar en tigerkaka, Love! Tack för tummarna, jag behöver dem!

 2. Agneta #
  april 1, 2013

  Tove. Förra sommaren fick jag tipset Coldzyme mot förkylning (finns numera på Apoteket). Det är förstås omöjligt att veta om det är det som funkar men jag har inte varit sjuk sedan dess så jag väljer att tro på det.

  • april 2, 2013

   Coldzyme! Detta måste jag testa. Har hört talas om det. Bra tips, tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS