Info

Onsdag Är så trött på mina vintertights så imorse körde jag långkalsingar och tunnare tights över. Det var lite uppiggande ändå. Igår kväll låg jag och funderade på om jag skulle springa morgonens pass på band men bestämde mig till slut för att köra utomhus. Så det blev 3 km uppjogg. Sedan spänsthopp.

Onsdag Därefter dags att köra tröskelpass på denna inte alltför inbjudande väg. Jag hade Icebugs på mig för säkerhets skull.

Onsdag Kändes helt ok när jag sprang mot bron men när jag sedan vände om var det motvind och det blev ett jäkla kämpande för att hålla farten. Kanske att jag borde kört inomhus istället men för egen del så tycker jag inte riktigt att fartpassen på band går att jämföra med att springa ute. Hur man än gör så blir det en annan känsla. Men imorgon får vi se, då kanske jag drar mig inåt.

Onsdag Därefter nedjogg. Förbi den här högen som jag skulle vilja smälta ned med en gigantisk hårtork.

Onsdag Kan hända att jag försöker mig på det. Totalt 10 km. Hej.

Kommentarer

20 kommentarer

Post a comment
 1. Anonym #
  mars 20, 2013

  Du är helt fantastisk…att du orkar! Lycka till på söndag!

 2. Helena #
  mars 20, 2013

  Nu har jag undrat länge och måste fråga! Hur gör du när du tar alla dina kort??? Med kamera, telefon? Ställer du upp dem någonstans, fördröjd tagning? Du lägger ju upp så många och så bra kort.
  /Helena

  • mars 20, 2013

   Hallå Helena! Tack så mycket! Jo du, jag kör med selftimer på min kamera. Jag ställer upp den lite varstans. Tidigare fotade jag med min telefon och där hade jag en app med selftimer. Men den välte alltid så sen köpte jag en stöttålig kamera som funkar superbra. Så går det hela till.

 3. mars 20, 2013

  Ja nu är det verkligen segt med vintern… Jag har kört med långkisar och tunna tights ett tag nu. I ren protest 🙂

  • mars 20, 2013

   Vi protesterar! I vårtights!

 4. mars 20, 2013

  Spänsthopp är klart gött. Det kommer gå fint på söndag, kriga i starten för en bra plats. Premiärmilen 2009 minns jag med skräck. Du kommer chefa. Lycka till, här en låt som pigga upp: http://open.spotify.com/track/17MZVWMQb0YAHSQQ0fzWXC

  • mars 20, 2013

   Åh håll tummarna för mig… jag känner mig inte så tränad för milen men får göra så gott jag kan. Blir kul! Ja så länge vi slipper snöstorm och isbana… Tack för Thåströmpepp!

   • mars 20, 2013

    Negativ-split kanske?

 5. mars 20, 2013

  Jag instämmer i Helenas fråga – väntar med spänning på svar!

  • mars 20, 2013

   Haha, hemlisen är selftimer på min kamera!

 6. anette #
  mars 20, 2013

  hej! när du kör tröskelpass, ligger du då på tänkt tävlingsfart eller är det pulsen som styr eller hur tänker du fartmässigt? tack!

  • mars 20, 2013

   Jag går efter känslan i benen så lite svårt att förklara… Mer åt snabbdistanshållet!

   • Anette #
    mars 20, 2013

    Ok tack! Låter bra! Lycka till på söndag!

 7. mars 20, 2013

  Oj, anonym… Mikaela var det som önskar lycka till!

  • mars 20, 2013

   Åh! Kul! Tack Mikaela! Ska du springa?

 8. Kicki #
  mars 20, 2013

  Hej Tove, måste tacka för den inspiration jag fått från dig, det räckte till 9 minuters pers på maran:-) Sprang Berlin i höstas på 3:37 och nu i helgen sprang jag Barcelona på 3:28, är överlycklig och längtar nu till Stockholm marathon 🙂
  Jag har ändrat min träning lite efter att ha läst din blogg, kört på lite tuffare, pressat mig själv lite mer och fått en nytändning med löpningen.
  Tycker du är otrolig duktig, stort lycka till i helgen! Jag ska heja på dig!
  Ska bli så spännande att se vilken valör du får på SM maran 🙂
  Hälsningar Kicki

  • mars 20, 2013

   Hej Kicki!
   Grattis, vilken prestation! Snyggt att kapa så många minuter. Förstår att du legat i! Och åh så smickrande att min lilla blogg peppat dig lite.
   Jag behöver en tumme i helgen. Känner mig inte så tränad för denna distans men vad sjutton, bara att kuta på. Jag längtar också till Stockholm! Men haha, någon valör blir det aldrig! Min dröm är att springa på ungefär samma tid som i Berlin men banan är tuff… Bara att träna på och hålla tummarna för bra väder! Ses på startlinjen och lycka till fram till dess!

 9. ida #
  mars 21, 2013

  Instämmer så FRUKTANSVÄRT less på vintern- Vill springa obehindrat och verkligen kunna trycka på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS