Info

När jag dragit på mig löparkläderna i morse så hände två saker. Det första var att jag tittade ut genom fönstret och såg en hare precis utanför vårt hus. Den hoppade in på vår tomt och jag blev sådär lite paralyserad av naturen som man kan bli. Men sen vaknade jag till och sprang och hämtade kameran. Lyckades fånga den lilla rackaren på bild innan han försvann vidare.

Tisdag Det andra som hände var att min Garmin inte ville vakna till liv. Jag satte den på laddning igår kväll och såg hur laddningen gick igång. Men nu var den helt död. Det var väl Garmins lilla tysta protest mot snön. Det stör mig dock för det händer alltid något med mina klockor när något lopp närmar sig. Jag känner egentligen ett behov av två riktigt bra klockor och kan inte låta bli att vara sugen på en Garmin 910, trots att jag aldrig någonsin kommer bli en triathlet.

TisdagTisdag Sen gav jag mig av. De få gånger jag springer utan klocka så känns det ofta väldigt skönt. Och idag klarade jag mig dessutom bra utan den, hade stenkoll på exakt hur jag skulle springa. 7 km uppvärmning och sedan backintervaller. Det var jobbigt på slutet, blev riktigt andfådd. Kanske var det snön, kanske var det bara en sån dag. Men känslan när man plågat sig själv och solen strilar fram genom träden, den går inte av för hackor.

Tisdag När jag sprang förbi Stadion var en grind öppen och jag var tvungen att kika in.

Tisdag Nu när snön ligger där känns det lite avlägset men tänk, den 1 juni springer vi in här!

Tisdag Nedjogg genom stan till jobbet. Totalt 16 km.

Tisdag Dusch och möte kl 08:00. Tjong!

Tisdag Slut.

Kommentarer

One Comment

Post a comment
  1. Magnus #
    mars 19, 2013

    Använder du broddar eller något slags halkskydd när det är snö ute?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS