Info

Tisdag Klar sent på jobbet. Övervägde för en sekund att ta en taxi, jag var hungrig och ville snabbt hem till mat. Jag hade nämligen hoppat över att äta på jobbet för jag trodde inte att jag skulle stanna så länge. Men så gick tiden och plötsligt var det sent. Men nej, ingen taxi. Benen ville springa och skallen behövde rensas. Gatorna tomma på folk och trafikljusen på min sida, så jag kunde kuta på i ganska bra fart. 22:00 stannade jag utanför vårt hus.

Tisdag Totalt 10 km. Mat! Sen säng.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS