Info

Det känns som att tiden går fort just nu. Det var inte länge sen det var evigheter till säsongens första lopp. Och nu är det bara… sex dagar kvar! Herrejesus. I för sig är det inte en så himla stor grej att springa ett millopp. Det ska bli kul och det får bli ett riktigt bra tempopass i min marathonträning. Har jag en bra dag kan jag kanske till och med förbättra mitt PB litegrann. Men just nu känns det som att det beror mer på vädret än dagsformen. Utanför fönstret snöar det och gatan är vit… igen. Buhu. Vi får se vad som händer på väderfronten men min tanke är att dra ner på träningen ett par dagar innan loppet, men fram till dess köra på som vanligt.

Idag började dock inte dagen med löpning utan med en promenad till skolan. Hand i hand med sonen. Mycket trevligt. Hoppas jag får gå så med honom länge till. Helst till jag själv är åttio år fast då får jag gå med honom till jobbet istället? Jaja.

Måndag Efter promenixen unnade jag mig en köpemacka i bilen. Det var jag värd efter gårdagens långpass och dessutom är leverpastej bra för mitt järnvärde. Sen jobbade jag på. Vid lunch drog jag mig ner mot stan och vid det laget var jag så galet hungrig. Trots att jag käkat frukt och så på förmiddagen. Men det är ju så dagen efter mina långpass, då kan jag verkligen äta hur mycket som helst. Det blev i alla fall lunch på East.

MåndagMåndag Jag kan inte i ord beskriva hur gott det var, drack upp såserna när maten var slut. Tyvärr blev jag inte alls mätt. Men som tur var hade jag marsipankycklingar i väskan som jag käkade upp. Man borde alltid ha marsipan med sig utifall att. Hela eftermiddagen satt jag sen i en ljudstudio och lyssnade på ljud och röster. Tills det var dags att ge sig av hem till barnen. Jag bytte om på världens minsta toalett.

Måndag Extra krångligt när man har tajta jeans som ska av samt bacillskräck och inte vill nudda golv. Till slut var jag redo att ge mig av.

Måndag Ja ni ser hur ledsen jag ser ut över snön. Sprang en liten extrasväng på Djurgården. Alltså, jag har inget emot snön på vintern. Då är man inställd på den för hallå, vi bor i Sverige! Men nu när vi alla vill börja känna lite fart i benen och det är lopp och grejer på gång, nä då orkar vi inte med det här längre. Jag kände sån leda när jag såg Kaknästornet där i snön. Jag blev typ arg på det stackars tornet som egentligen inte gjort något fel.

Måndag Men om vi bortser från snön så var det skönt att springa. Fast dagen efter långpassen tar jag det alltid lugnt, ser då löpningen mer som en slags stretch för kroppen. Då kan man passa på att glo uppåt på snön som yr.

Måndag Eller på färgglada containrar och gissa vad de innehåller.

Måndag Landade på 12 sköna km.

Måndag Sen blev det disco hemma! Yeay!

Måndag P.S. Jo den här snön som fortfarande yr utanför fönstret. Blir lite trött på mig själv för jag borde veta, veta att det är så det är varje år. Jag fyller år den 19 april (anteckna!) och fram till dess brukar det alltid vara skitväder. Efter 19 april blir det plötsligt alltid vår. Sanna mina ord, ni ska få se!

Kommentarer

8 kommentarer

Post a comment
 1. MT #
  mars 18, 2013

  Nu var det ett tag sen jag besökte din blogg, men åh vad inspirerande det är att läsa om dina rundor! I förra veckan anmälde jag mig till mitt första lopp någonsin – premiärmilen. Misstänker att det är det du syftar på när du pratar om lopp om 6 dagar? Jag är superladdad! Hoppas verkligen att snön försvinner igen tills dess. Kör hårt och lycka till med PB, det tar du säkert!

 2. mars 18, 2013

  Hoppas på vårväder efter din födelsedag då! 🙂 Och grattis i förskott då! 🙂 Och måste säga att jag verkligen blir inspirerad till min egen löpning när jag läser din blogg. Kram!

 3. mars 19, 2013

  Intressant att du byter om för träningen. Jag genomför det mesta av min träning oombytt. Den träningen bygger från grunden, ett annat perspektiv 😉

 4. mars 19, 2013

  DN.se utlovad 1 plusgrad och sol på söndag, låt oss hålla tummarna för att det är extra mycket UV-strålning från solen då så att all snö och is försvinner! Töm alla dina hårspray-flaskor rakt ut i luften, låt bilen stå på tomgång hela veckan, gör något!

 5. MarieV #
  mars 19, 2013

  Det kan INTE vara snö i en månad till! Det har varit så mycket vinter, så i år glömde jag anmäla mig till premiärmilen….och jag känner inget ”lopp-sug” alls:(

  • mars 20, 2013

   Förstår dig precis. Loppkänslan har inte riktigt kommit igång. Men snart! Det är bara en månad till min födelsedag så håll ut Marie!

 6. mars 19, 2013

  PBt har du som i en ask! frågan är bara med hur mycket? 🙂 heja!

  • mars 20, 2013

   Tack för pepp, Sofia! Fast den där lilla asken med PB:t är jag inte säker på… Men jag ska ge järnet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS