Info

Lördag Ahh. Lördag. Sov skönt i en nybäddad säng. Vaknade och åt frukost. Vek flera ton tvätt som legat och väntat i tvättstugan hela veckan. Bytte lakan i barnens sängar och var allmänt huslig. Sen dags att springa! Hade hunnit bli lite varmare ute. Började med 2,5 km uppvärmning. Sen… tempo! Mot bron, genom Värtan och ut mot Djurgården. Sprang om en kille i Adios-dojor höjd mot Kaknästornet (visst kollar man alltid på skorna?). Längs Djurgårdskanalen, över bron vid Lilla Sjötullen och sedan längs andra sidan. 10 km! 2 min vila. Sedan dags att springa samma väg tillbaka. Nu mötte jag Adios-killen jag sprungit om och han gastade ”Grymt tempo!” till mig. När jag en stund senare skulle passera ett stort gäng hundägare framme vid Lilla Djurgårdsbron så ropade en tant ”Se upp! Här kommer en joggare!”. Joggare?! Jag rusade ju på i full sprutt! ”Grymt tempo” + ”Joggare” tar väl tyvärr ut varandra och blir till plus minus noll?

Alltid kämpigt sista biten hem efter bron. Det kommer en rätt seg backe där man får känna att man lever. Piip! 10 km! Sprang 1 km nedjogg och när jag kom hem kikade jag på klockan.

Lördag Första 10 km gick i snittfart 4:03 min/km.

Lördag Och sista 10 km gick i 4:04 min/km. Kände mig riktigt nöjd! Så mycket skönare att springa tempopass på helgen. Totalt 23,5 km. Sen gjorde jag banan- och mangosmoothie.

Lördag Som jag drack i solen. Ser ju ut som att jag är i fjällen?

Lördag För det ser väl ut lite så i fjällen va? Jag vet nämligen inte då jag aldrig är där och ogillar all typ av vintersport. Sen drog vi till ett soligt söder.

LördagLördag Där åt jag en väldans god macka med ost, valnötter och honung.

Lördag Hej då.

Kommentarer

8 kommentarer

Post a comment
 1. marie svensson #
  mars 16, 2013

  Hej Tove! Det var en väldans bra miltid! Grattis förstår att du är nöjd.Trevlig helg!

  • mars 16, 2013

   Tack Marie! Jag flåsade på så gott jag kunde. Och detsamma, hoppas helgen är bra!

 2. mars 16, 2013

  Haha, bra kutat! Och du, jag skulle lita mera på en löpare i Adios än några hundägare. Det enda de kan är ju att vara ivägen när man kommer springande (aldrig joggande).

  • mars 17, 2013

   Haha, ja Adiosägare är ju ett väldigt ärligt och trevligt folk överlag, eller hur? Jag gillar annars hundar väldigt mycket men just när hundägare ska stå sådär fjorton stycken på rad (gäller i för sig barnvagnsfolk också) så blir jag sååååå irriterad.

 3. mars 17, 2013

  Kan tänka mig att tanterna lite tidigare hade sett Adios-killen som i själva verket var självaste Gebrselassie.. Kan också tänka mig att den där katten lyckades lirka ner halva huvudet i smoothien utan att du såg det 😉

  • mars 17, 2013

   Hahaha! Ja så måste det varit!

 4. Ida #
  mars 17, 2013

  Du är så långt ifrån en joggare någon kan komma! GRYMT kutat! Och du är räds att du inte ska springa på en bra miltid på premiärmilen? Du kommer slakta ditt PB 🙂

  • mars 17, 2013

   Haha, tack Ida! Ooooh jag försöker förtränga den där Premiärmilen… blir stressad av tanken på alla tusentals löpare som ska slå sitt PB. Jag ska göra mitt bästa men får se till att vila benen lite innan om det ska gå överhuvudtaget… Hoppas det gick bra för dig igår!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS