Info

Fredag Vaknade till ännu en kall morgon. Men nu har jag bestämt mig: inget klag på kylan. Så länge det är barmark så gillar jag tusen gånger mer att det är kallt, klar himmel och sol. Bara att dra på sig ordentligt med kläder. Vilket jag gjorde.

Fredag Rånarluvan åkte fram igen. Eftersom jag skulle flåsa på rätt ordentligt så tänkte jag vara snäll mot lungorna. Hade luvan uppdragen ovanför munnen under uppjoggen på 3 km. Sedan spänsthopp, ner med luvan så man kan andas ordentligt, och därefter tröskelpass. Skön känsla idag, var nog bra för kroppen med bara lite hederlig distans igår. Flås, flås, kämpa på. När jag sprang kom jag att tänka på Gotland. Oj så många såna här pass jag och Nils körde i somras. Om ett par veckor ska vi dit igen, hela stora familjen. Dock osäkert om jag kan få med mig Nils på något tröskelpass, vi får se. När jag är stressad så tänker jag på huset och mina springrutter där nere, och då är det som att jag blir alldeles lugn. Hoppas bara det inte är massa is och snö.

Fredag Totalt 10 km. Hemma blev det stretch och gröt.

Fredag Och nu blir det jobb!

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. mars 15, 2013

  De där handskarna är nog de största jag sett.

  • mars 15, 2013

   Jag lovar dig. Det är de största. Det är XXL och i mansstorlek.

 2. mars 15, 2013

  Gröt är livet. Har du testa grahamsmjölsgröt? Med sylt och kanel är man preppad till max;;)

  • mars 15, 2013

   Mmm, det lät ju gott. Ska testa! Tack för tips!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS