Info

Fredag Sån bra fredagskänsla att få avsluta dagen med en bra presentation. Och när det dessutom är sol ute, ja då får man vara glad. Jag ska dra ner lite på distansen här framåt och övervägde om jag borde ta t-banan hem. Men jag gillar det inte, sitter bara och känner mig instängd. Så jag bytte om. Det är också så, att när jag har såna här veckor som inte har en endaste lugn sekund, då blir distanslöpningen mitt sätt att släppa jobbet till jag kommer hem. Dessutom älskar jag att springa genom stan på fredagar.

Fredag Så jag sprang förbi påskrisen på Odengatan. Förbi kaffelukt. Avgaser. Grusdoft. Hoppsande barn på övergångsställena. Nyfixade frisyrer, fredagströtta hemlängtande människor. Förbi byggena, isfläckarna, kvällssolen. Alla SUV:ar på Östermalm, baggageutrymmena förmodligen fulla av ostbågar och tacos. Över isen under Lidingöbron och när jag var där mitt på bron fick jag sånt glädjerus. Kände mig plötsligt så jäkla lätt och ung och gudvetallt och i lurarna spelades denna och jag kunde sprungit ända till månen om jag fick ha kvar den känslan. Förbi macken, min gamla skola.

Fredag Och så känslan när man når dörren. Bara några sekunder till jag träffar mitt bästa gäng. Totalt 10 km i 4:45 min/km.

Annars kan jag berätta tre saker:

Fredag 1. Jag åt vegetariska dumplings till lunch.

Fredag 2. Idag har alla på mitt jobb pratat om denna spensalva som visst gör underverk för torra händer. Jag testade den och jag tror ta mig sjutton det stämmer. Sen kan man ju inte låta bli att gilla hela utseendet och namnet på salvan. Den går ju på kollisionskurs mot hela trenden med designade förpackningar och mystiska namn. Spensalva. Du får vad du köper. Punkt.

Fredag 3. Idag kom mina Nike Flyknit som jag beställt! Jag är egentligen oerhört tveksam till andra skor än de jag vanligtvis springer med. Särskilt efter min fotskada. Men jag har gått på reklamen och ska testa dessa på kortare pass. Annars får de bli vanliga skor. Grönt! Älskar färgen!

Så. Det var allt från mig.

Kommentarer

9 kommentarer

Post a comment
 1. G #
  mars 15, 2013

  Hej TOVE! Det ska tydligen gå att ånga skorna för att få en bättre passform. Vet inte om det går att göra det hemma dock. Nike verkar ha skruvat ihop en låda som fixar det, http://www.youtube.com/watch?v=L26UvkYsb3o

  • mars 16, 2013

   Hej G!
   Men åh, den där lådan vill man ju åt. Nu kanske jag ”tvingas” åka till London…

 2. Eva #
  mars 16, 2013

  Åh den där känslan när man lägger märke till allt och inget när man är ute och springer och känner någon slags ödmjukhet och insikt inför allt ja då känns det i benen och man får ett underbart flow ❤
  Snygga skor! Har tagit i dem ett antal gånger. Senast i Nike store i Hamburg men jag höll mig. Hör av dig om vad du tycker! Våra fötter verka ju gilla samma skor 😉

  • mars 16, 2013

   Ja, det var sån känsla i stan igår!
   Absolut, håller dig underrättad om skorna. Ska försöka ta en kort springtur med dem redan idag… kan inte hålla mig. Men det känns ju helt otroligt att jag var före dig med ett par skor, trodde du ägde alla modeller som finns?!

   • Eva #
    mars 16, 2013

    Hahahaha. Har gått över till ett nytt beroende nu: baddräkter! Skämt åsido tänkte jag köpa Flyknit förra året men då de var slut när vi i New York i november så föll det bort…inväntar således din recension med spänning innan jag slår till 😉

   • mars 16, 2013

    Tog en runda här ikväll. Det var sköna men de är ju lite mjukare än t ex Adiosen. För egen del så gillar jag ju den där hårdheten och stadgan som Adiosen har, och tror dessutom det är vad mina fötter behöver. Men sköna var de och det kommer definitivt bli mer än ynka 3 km i dem! Ooh, baddräker… där är väl utbudet oändligt? Som tur är!

 3. mars 18, 2013

  Ohlala, galet snygga skor – och fjädrar!
  Varifrån beställer du dina skor? Någon sajt du kan tipsa om?

  • mars 18, 2013

   Det kommer här med Eva: Wiggle.co.uk!

 4. Elin #
  december 30, 2013

  Hej,
  Jag sökte på nätet efter gröna flyknit och hittade din bild :). Jag har några frågor om skorna, skulle bli glad om du kan maila mig på elinh(at)hotmail.com
  Kram Elin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS