Info

Döm av min förvåning när jag efter jobbet skulle byta om till springkläder, och upptäckte detta i omklädningsrummet:

Torsdag 1. Någon hade tömt papperskorgen, satt i en ny påse och därefter slängt de två gamla böckerna som legat och skräpat på bänken. Fast. Känns inte riktig rätt att kasta böcker sådär eller? Men ändå skönt att någon liksom tagit tag i det hela. Det har varit en otroligt menlös känsla över de där böckerna på bänken.

Torsdag 2. Denne/denna någon hade även tömt hela torkskåpet på de där gamla handdukarna som har hängt där i evigheters evighet. Och vikt ihop dem till en fin hög. Jag blev lite imponerad av denna handlingskraft i omklädningsrummet.

När chocken lagt sig bytte jag om och klev ut i friska luften. Satte på White Stripes som jag längtat lite efter.

Torsdag Sen sprang vi hemåt genom stan, jag, Meg och Jack. Vilken kväll. Det känns nästan värt att det är så satans kallt på morgonen när kvällarna är såhär fina och lite mer lagom tempererade. Längs Husarviken.

Torsdag Och sen över bron i solen.

TorsdagTorsdagTorsdag Totalt 10 km i 4:39 min/km.

Jo, förresten. Var hos Pekka på lunchen idag. När jag var där sist och skulle göra tester så mådde jag lite sådär så det blev inget av det. Men idag var jag i form och hade ju bara kutat distans på morgon – man får inte vara helt slut när man ska göra testerna. Hur som helst så var det kul för det var all time high på konditionsbiten. Skönt att distansen gett resultat. Dock behöver jag mer löparstyrka för att få upp farten och kunna hålla den. Det får jag jobba på. Som vanligt uppåt efter snacket, alltid kul att prata med Pekka som följt mig i precis ett år och hjälpt mig med träningen. Jaha, det var min dag. Just nu sitter jag med varmkalla ben efter en rejäl vadmassage med Ormsalva. Ahh. Skönt.

Kommentarer

6 kommentarer

Post a comment
 1. Love #
  mars 14, 2013

  Nu blir jag nyfiken.. vad är ordinationen för att förbättra löpstyrkan?

  • mars 14, 2013

   Hej! Lite blandade prylar och beroende på vad du tränar för… Men jag kör just nu tröskel, tempo och backe. Men dessa kan ju göras på lite olika sätt beroende på sin individuella form.

   • Love #
    mars 14, 2013

    Tack! Då var det inget speciellt och hemligt recept iaf. Börjat köra mer fart nu när det blivit lite mer barmark och det är riktigt kul att komma igång med det igen. Även om fart för mig är snigel för dig. 😉

   • mars 15, 2013

    Haha nej då, inga hemlisar sådär. De håller jag för mig själv. Skämt! Lycka till Love, jag tror inte alls du är en snigel.

 2. Magnus #
  mars 14, 2013

  Hur många mil i veckan snittar du på nuförtiden? Har du aldrig några vilodagar? Det känns som din kropp tål hur mycket som helst jämfört med mig själv. 🙂

  • mars 15, 2013

   Nu ska vi se… Lite olika men har nog legat på 15-17,5 mil per vecka nu när kroppen varit hel. Det är lyx!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS