Info

Torsdag Rätt kallt i morse alltså. Termometern visade –15 grader när jag klev ut genom dörren. Frostigt, fint och alldeles ensam på gatan var jag.

Torsdag Ja, förutom ena grannen som ofta hämtar tidningen precis när jag står och får igång gps-klockan. Och så killen som åker runt i en bil och delar ut reklam vid den tiden.

Jag sprang mot Ropsten. Idag skön distans, precis vad jag var sugen på. Huvudet fullt av så mycket, perfekt att bara låta tankarna ligga och vila medan fötter och ben jobbar som i en lunk. Dock kallt om näsan, hade ju lyckats glömma halsduk som kan vara skönt att dra upp ovanför munnen och näsan när det är minusgrader. Efter ett par km kändes det som den skulle trilla av, näsan alltså.

Torsdag Genom Värtan. Redan fullt av bilar och lastbilar trots den tidiga timmen. Ut på Djurgården. Vid Polismuséet såg jag en råtta. En ganska liten råtta. Ännu längre ut på Djurgården var det så otroligt vackert. Solen låg på och isen hade brutit upp på sina ställen, och så en massa svanar vid strandkanten. Tänkte ta ett kort till er men då mina händer också höll på att trilla av vid det här laget, trots jättevantarna, så fick jag låta bli. Snurrade runt på vanliga stället och sen mot jobbet. Totalt 19 km innan dagen brakade i full gång. Men helt ärligt, för mina händers skull, kan det inte bli lite varmare på morgnarna nu? Tack på förhand.

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. Ida #
  mars 14, 2013

  Det där är rätt så intressant. Jag fryser alltid men när jag springer så svettas jag alltid om händerna, får alltid ha tunna vantar men massa klädet på resten av kroppen :b

  • mars 14, 2013

   Ja jag tror att det är det vanligaste, att man blir varm om händerna. Men jag har lyckats förfrysa mina händer så de är så extremt känsliga. Tappar känseln bara jag går in i mejeriavdelningen i mataffären!

 2. mars 14, 2013

  Du är under bevakning. Den där grannen som i bland ”råkar” vara vaken just när du dribblar med GPS-en. Och han som ”ständigt” delar ut reklam vid just den tidpunkten.. 😉

  • mars 14, 2013

   Haha, de bevakar en 37-årig morsa som marathontränar… spännande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS