Info

Tisdag Sjudomarna bara snurrar runt hemma hos oss, det är helt sanslöst. Jag har klarat mig än så länge men det är väl bara en tidsfråga innan jag själv har galet ont i halsen eller något annat trevligt. I alla fall så klev jag upp när klockan ringde, drog på mig löparkläderna, bokade tid för dottern hos husläkaren och sen iväg in mot stan.

Tisdag Fin morgon. När jag tittade åt höger upptäckte jag några längdskridskoåkare.

Tisdag Usch nä. Jag tycker isen är läskig när det varit varmt och kallt om vartannat. Glad att jag sprang på fast mark. Efter 7 km uppvärmning stannade jag och körde backintervaller. Ibland kan jag tycka jobbiga grejer känns lite extra jobbiga när det är fint väder. Det fina blir liksom sån kontrast mot det jobbiga om ni fattar. Kämpar man däremot på i regn och rusk så är allt bara lite allmänt eländigt och kämpigt. Men herregud, jag sitter inte här och klagar på vädret! Jag plågar mig gärna igenom sol och torr asfalt.

Tisdag Efter det blev det nedjogg till jobbet.

Tisdag Totalt 16 km. Sen då? Jo, detta:

Tisdag Och detta:

Tisdag Och lite sånt här:

Tisdag Och sen:

Tisdag Klar för en ny dag.

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. Sara #
  mars 12, 2013

  Hej! KG

 2. M #
  mars 12, 2013

  Men eller hur, den här vintern! Själv ligger jag inne med min andra ganska kraftiga förkylning. Men det är härligt att se att du pinnar på ialf :).

  • mars 12, 2013

   Åh nej, stackars M. Krya på dig, snart är du också ute och ränner igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS