Info

Började måndagen med att sitta på café och glo ut på en stad som vaknar upp utanför fönstret.

Måndag Och jag lyxade till det med god frukost. För att det var måndag. För att det var sol ute.

Måndag När det sen var dags för lunch så bytte jag om.

Måndag Mina återhämtningspass brukar jag se på ungefär som balsam för mitt trasselhår. På morgonen när jag vaknar kan jag ibland känna mig aningen stel dagen efter ett långpass, men oftast är det bara att jogga bort. Så jag gjorde det.

Måndag Men det är lurigt det här vädret! Det är ju så kallt på morgonen när väskan packas och sen blir det oftast så varmt. Men idag hade jag precis lagom med kläder på mig.

Måndag Kutade längs Kungsholms Strand bland alla andra lunchlöpare och promenixare.

Måndag Framme vid Stadshuset var det flagga på halv stång för Prinsessan Lilian (ska dock erkännas att jag faktiskt hade missat denna nyhet men kollade upp det när jag kom tillbaka).

Måndag Sen kutade jag tillbaka samma väg.

Måndag Totalt 10 km i 5:00-tempo. Löpbalsamet gjorde susen.

Men nu ska jag tipsa om en god rätt som jag tror jag tipsat om förut. Min kompis Maria i London bjöd mig på den en gång.

Måndag Man köper laxfilé och lägger den i en ugnsform. Sen blandar man Teriyaki-sås med lite soya och häller över. Sen strör man sesamfrön över. Då ser det ut ungefär såhär:

Måndag Efter det stoppar man in hela rasket i ugnen. Jag brukar köra på 175 grader i ca 20-30 min. Medan så kokar man upp quinoa. Jag älskar den där Tricolore-varianten.

Måndag När den kokat klart blandar jag den med vad som finns hemma. (Obs! Detta är oerhört spontant för att vara jag. Jag älskar recept och hatar egentligen freestylande i köket men detta har jag gjort så många gånger att jag blivit lite morsk). Idag fanns det i alla fall fryst mango och sallad.

Måndag Och sen hittade jag även lite tomat. Över denna quinoa-blandning häller jag en dressing bestående av olivolja, balsamvinäger och fransk senap. Sen äter jag upp allt. Innan man börjar äta så ser det ut ungefär såhär:

Måndag Det är oerhört gott. Olle tycker det är lite för sött så jag brukar oftast laga detta när jag är ensam. Då kan man också äta extra mycket. Slut i rutan.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS