Info

Fredag Åh. Imorse var jag trött. Hade jag inte vaknat av ljuset så vet i sjutton om jag hade kommit i löparkläderna. Egentligen för lite sömn men vädret lockade ut mig. Trots de elva minusgraderna. Startade med 3,5 km uppvärmning.

FredagFredag Jag tycker kylan är helt ok så länge vi slipper mer snö. Såna här vägar vill man ju kuta på:

Fredag Efter uppjoggen körde jag backintervaller. Konstigt nog gjorde de mig piggare. Ibland kan det vara lättare att dra på ordentligt istället för att lufsa runt när man är trött. Därefter 1,5 km nedjogg, på vägen hem hälsade jag på änderna. Fattar inte att de inte fryser om sina magar!

Fredag Totalt 10 km. Helt ok trots den sömngångaraktiga starten. Sen blev det gröt och en ny jobbdag. Vädret! Fredagskänsla i luften eller hur?

Fredag La fin.

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. mars 8, 2013

  Instämmer helt om att det är ok med kyla men torra vägar TACK!!!
  O sol!! *tummen upp*
  Blir som en kick med värmande sol i ryggen…

  Ha en härlig helg!!!

  Kram J ❤

  • mars 8, 2013

   Detsamma J! Ha en riktigt bra helg med massa fin löpning!

 2. Annette #
  mars 8, 2013

  Du inspirerar med din löpning! Jag ska till Sthlm nästa vecka, hur funkar det att springa runt Djurgården nu – är det isigt? Tänkte visa maken Tjejmilens sträckning.

  • mars 8, 2013

   Hej Annette! Jag tycker det funkar bra att springa på Djurgården. Beror såklart på hur fort man ska kuta men om man kör vanligt distanspass så funkar det bra. Mina tempopass har jag mest kört på asfaltsvägar. Ha det så trevligt i Stockholm, vi kanske ses!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS