Info

Såhär såg det ut där jag hängde idag:

TorsdagTorsdag Ute var det blått och soligt så ibland fick jag lämna mörkret och ta en nypa frisk luft.

Torsdag Ibland gick jag också och tog lite nötter och frukt. Ni ser chokladen? Det räknas ju inte som smågodis så det fick jag också äta lite. Men när smågodiset kom fram… gaah – jag lyckades med all min kraft stå emot!

Torsdag När dagen blivit till sen kväll var vi klara.

Torsdag Och jag bytte om.

Torsdag Jag var egentligen sugen på att springa hem ända från Orminge men hallå, det kunde slutat exakt hur som helst med mitt kassa lokalsinne. Istället åkte jag taxi med min jobbkompis och hoppade av vid Stadsgården. Klockan var exakt 23:10.

Fredag Sen sprang jag hem i den mörka kvällen… eller natten. Typisk torsdag i stan, ganska mycket folk ute. Men cykelbanorna, de hade jag för mig själv. Såg en enda löpare vid Gärdet. Där var det mörkt.

Torsdag Genom Värtan och över bron. 278 cyklister hade enligt mätaren tagit sig över bron till Lidingö denna torsdag i mars 2013.

Torsdag Totalt 11 km i 4:54-fart. Nu: sova illa kvickt!

Kommentarer

9 kommentarer

Post a comment
 1. Anna #
  mars 8, 2013

  Fegis – Jag hade sprungit hem från snake city!

  • mars 8, 2013

   Ja det var ta mig sjutton lite fegt. Men Olle var lite orolig för mig så jag lovade att inte hoppa av på okänd mark. Jag skyller på honom helt enkelt!

 2. MarieV #
  mars 8, 2013

  Jag springer gärna tidigt på morgonen, kommer jag bara upp så är det ok, men riktigt sent på kvällen funkar inte. Hela min kropp har gått ner i sleep mode, känner du inte av något sådant?

  • mars 8, 2013

   Nu hade jag ju jobbat ända fram till att jag gav mig ut och sprang, jag var så att säga uppe i varv. Annars så tycker jag också det är svårt att få upp energin på kvällen, särskilt efter att man lagt barn och så.

  • marie svensson #
   mars 8, 2013

   Hej det var bra sprunget så sent ! Jo jag håller med klockan får inte bli för sent när man springer.Skulle vara härligt att springa så tidigt som du någongång.Så det har jag kvar! Trevlig helg!

 3. PERNILLA #
  mars 8, 2013

  HÄRLIGT TOVE!
  JAG HEJJAR PÅ DIIIIIG!!

  • mars 8, 2013

   Jösses, vilket pepp! Tack Pernilla!

 4. Helena #
  mars 8, 2013

  Så jäkla strongt! Liksom ingen begränsning att klockan nästan är midnatt….tufft Tove!
  Det där med godis!! Jag har alltid varit världens godisgris! Älskar färgglada segisar, lakrits, fikabröd mm. Sedan nyår kör jag en 100-dagarsutmaning! 100 dagar utan godis, glass, kakor, läsk, alkohol mm. Det går bra men ibland undrar jag varför jag gör detta – vin och godis är ju underbart! Kompenserar med mkt frukt, egetbakat knäcke, energikakor, nötter, torkade fikon, glass gjord på kesella och bär mm. Finns så mkt gott utöver Karamellkungen.
  Lycka till i din kamp!
  /Helena V

  • mars 8, 2013

   Haha, var så sugen på lite spring efter att ha suttit en hel dag. Oj vad duktig du är med 100 dagar! Det klarar jag bara inte. Jag vet inte ens om jag kommer palla att ta bort smågodiset. Alkohol dricker jag knappt så det är inga problem för mig (älskar dock alkoholfri öl) men glass äter jag och typ allt annat, ja förutom smågodis (sen sex dagar). En sak i sänder för min del. Lycka till du med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS