Info

Torsdag Upp och ut. Idag tidig filminspelning så veckans kortaste kvalitetspass fick det bli. 3 km uppvärmning. Härligt när man är uppe tidigt och ser att det kommer bli en fin dag. Sen att man själv ska sitta instängd i en studio hela dan och kvällen är en annan sak.

TorsdagTorsdag Lite utfallssteg och spänsthopp (men så stel jag kände mig!) och sen dags att köra igång. Här satte jag fart:

Torsdag Stundtals isigt och jag längtade till min sommarrutt som är lite mindre kuperad. Men jag kämpade på. Förbi macken, upp mot Lidingöbron och sen över halva bron, vände och sen tillbaka.

Torsdag Totalt 5,06 km, 3:57 min/km. Sista backen som sluttar uppför på ett ganska segdraget vis gjorde benen trötta där på slutet.

Torsdag Men så skön känsla att jogga en sista kilometer efter en kraftansträngning! Särskilt i den fina morgonen. Hem till supersnabb stretch. Längtar efter att ha lite tid att stretcha i lugn och ro.

Torsdag Dusch och sen iväg till filminspelningen! Rolig dag!

Kommentarer

6 kommentarer

Post a comment
 1. Josefin #
  mars 7, 2013

  Hej Tove!

  Tack för bra blogg, (det var min kollega Niklas Thulin som tipsade mig). Jag har det struligt med hälsenan och vet att jag någon gång läst att du gick till ett ställe klinik/sjukgymnast/rehab (var det på Kungsholmen?) och jag kan varken för mitt liv komma ihåg vad stället hette eller hitta det här bland dina tidigare inlägg. Väldigt tacksam för hjälp då jag måste få en diagnos och framförallt komma igång med rehab då jag hoppas kunna genomföra maran i juni.

  Bästa,
  Josefin

  • mars 7, 2013

   Hej Josefin! Ah, Niklas! Hälsa! Jobbigt för dig med hälsenan nu när maran hägrar… men det är ju ett tag kvar! Jag gick hos en kille som heter Kim på Optimal Fysik, han är naprapat. Sen har jag varit på massage på Access Rehab på Sveavägen och där vet jag också att de har bra naprapater. Lycka till, vi ses på Stockholm Marathon!

   • Josefin #
    mars 7, 2013

    Tack snälla för svar Tove. Det var Access Rehab jag tänkte på. Tror jag. Men skulle du rekommendera ngt av dem över det andra för att komma till bukt med en idrottsskada?

    Niklas hälsar tillbaks!

 2. marie svensson #
  mars 7, 2013

  Hej hej! Är så imponerad av att du kan springa så tidigt på morgonen.Äter du aldrig något innan?För egen del blir det joggning eftermiddag,kväll. Det är inspirerande att läsa din blogg!Ha det bra i vårsolen! Marie S

 3. Ida #
  mars 7, 2013

  Bra kutat! Och du, kolla på din träningsmängd och antalet fartpass/kvalitépass du kör i veckan och jämför med Isabella isenaste runners och påstå igen att du inte tillhör Sveriges bästa!!! 🙂

  • mars 8, 2013

   Haha, gulliga du! Nä du, där ligger jag i lä! 25-28 mil i veckan springer jag inte precis, även om jag gärna skulle vilja. Men lite svårt att hinna med tre barn och ett intensivt jobb om man säger så… Hoppas du får en bra helg, Ida!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS