Info

Hallå! Idag dagen efter. Nä, inte bakis. Dagen efter långpass. Vilket betyder att jag tar det lite lugnt med löpningen, men kroppen kändes i form så när klockan slog 12 så kilade jag ner till omklädningsrummet och bytte om. Kollade vädret igår kväll när jag packade väskan och då visade prognosen –4 grader. Så jag tog på mig den här mössan som jag packat ner och som är rätt ful.

Måndag Den ser liksom ut som en hjälm. Men ni ska veta hur skön den är, då hade ni också tagit på er den. När jag kom ut och bara hunnit ett par hundra meter så insåg jag: jag har alldeles för varma kläder på mig. Folk gick runt och skrattade i solen, utan vare sig mössa eller vantar, och här kom jag rännandes i varm hjälmmössan och jättavantar. Fick dra av mig mössan och springa med fladdrande hår istället. Som värsta schampooreklamen, ja om de hade velat ha en tjej/kvinna/tant med grårosa hår i sin reklam, vilket är tveksamt.

MåndagMåndag Kvitter i öronen och grus under fötterna. Tänk att så lite kan göra en så glad. Vet inte hur många sovande bebisar i barnvagn jag såg under rundan, jag tappade räkningen, men många var det.

Måndag Totalt 10 km i 4:58-tempo. Lugnt och fint. Annars så har jag två grejer att berätta:

Måndag 1. Jag har köpt ett matt överlack från Butter London. När man målar med det så blir nagellacken alldeles matta. Lite synd bara att jag hade målat med grå färg innan för det blev en lite död känsla över mina händer eftersom de är kritvita.

2. Jag har langat ut allt smågodis. Jag fick nog. Inte av godiset för jag älskar det, men känslan av alla färgämnen och skit. Nu blir mitt mål att lämna smågodiset bakom mig. Äta godis ska jag verkligen fortsätta med men helst sånt som inte har så mycket skit i sig. Åh det känns lite sorgligt och kommer förmodligen bli outhärdligt. Jag älskar ju smågodis. De som känner mig vet hur mycket det betyder för mig. Men jag ska kämpa, för mina blodådrors skull. Jag informerar er om hur det går. Kan sluta hur som helst.

Kommentarer

17 kommentarer

Post a comment
 1. mars 4, 2013

  I stället för smågodis kan du välja hasselnötter och sötmandel

  • mars 5, 2013

   Japp, så får det bli!

 2. NIKE #
  mars 4, 2013

  1,5 dl cashewnötter/mandlar/hasselnötter/pecannötter
  1,5 dl färska, urkärnade dadlar (ungefär 12 stycken)
  1,5 tsk vanilj/kanel/kardemumma
  0,5 matsked kokosolja (behövs inte men ger en god smörig smak)
  Gör så här
  Mixa torrvarorna i en mixer.
  Lägg i dadlarna (och kokosolja om du har det) och mixa igen.
  Rulla till bollar

  • Anonym #
   mars 5, 2013

   Låter gott! Måste de förvaras i kylskåp? Hållbarhet på dem? Kan man frysa? 🙂

   • NIKE #
    mars 5, 2013

    YES frys och ätas tämligen direkt – Kika på Renee Voltaire hon har många goda uppfinningar !

   • mars 5, 2013

    Så bra tips! Ska också kolla upp Voltaire lite mer!

  • mars 5, 2013

   Tack Nike! Fasiken vilket bra recept, måste testa asap, det låter väldans gott!

 3. Ida #
  mars 4, 2013

  Jag älskar också smågodis, så man får plocka ihop sin egna påse. Men jag tänker precis som du så jag äter sällan det nu, då äter jag choklad eller något annat när jag äter godis. Håller med ovan, kan tipsa om att mixa dadlar med någon/några nötter, det blir som kakdeg! 🙂

  • mars 5, 2013

   Tack Ida, bra tips! Det kommer bli grymt svårt detta men jag ska kämpa jag med!

 4. Caroline #
  mars 4, 2013

  Det är ngt med Rättvisa möss (rosa påse) som gör att man inte mår lika illa av dem som av vanligt smågodis, vet ej hur det är möjligt, men iaf ett tips till den dag som kräver mer än vindruvor och hasselnötter.

  • mars 5, 2013

   Ja! Just det, dessa har jag ju ätit och jag håller med dig. Mycket bra att komma ihåg, det kommer garanterat komma dagar då frukt inte är godis… Tack!

 5. Kim #
  mars 4, 2013

  Ser ut som en varm och skön mössa (som matchade övrig mundering bra – inkl nagellack!). Undrar om du kan tipsa om var man får tag på den?

  • mars 5, 2013

   Tack Kim! Märket heter Ronhill men jag minns tyvärr inte var jag köpte den, beställde den från nätet… förmodligen från Wiggle, Startfitness, Millet eller Prodirectrunning! Hoppas du hittar!

 6. Elina #
  mars 4, 2013

  Usch, inget bra löfte så här nära påskäggen!!

  • mars 5, 2013

   Åh nej, tänkte inte på det! Påskäggen är ju omöjligt att hålla sig ifrån!

 7. Helena #
  mars 6, 2013

  Härom dagen störde jag mig faktiskt på att överlacket gjorde att det glänste så mycket!!! Hade inte en tanke på att det finns matt! Vart köper man det??
  /Helena V

  • mars 6, 2013

   Jag köpte det på NK i Stockholm. Lite dyrt, tyckte jag allt. Men fint. Håller dock inte lika bra som andra överlack, bara så du vet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS