Info

Lördag Startade med en bra lördagsfrukost. Kaffe, juice, gröt, mackor och croissant! Sen for jag runt hemma och packade upp resväskor, startade tvättmaskiner och allt sånt där som man skjutit upp hela veckan. Sen. Sen var det dags att ge sig ut!

Lördag Nollgradigt så jag tog bara ylletröja och tunn väst. Jag brukar bli varm på en gång när jag börjar springa men idag, herregud så kallt och blåsigt det var. Var nära att vända om för att hämta en jacka men eftersom det var tempopass på schemat så tänkte jag att jag nog blir lite varmare efter uppjoggen. Det fick bli 2,5 km uppvärmning och sen startade jag om klockan. Idag skulle jag springa 10km+10km med 2-3 minuters vila mellan blocken. Satte fart. Jäkla väder. Stark blåst hela vägen och irriterande snö. Kämpade på och tänkte på Stockholm Marathon. Ja, man vet ju inte. Det kan bli ju faktiskt bli sånt där väder igen om det vill sig illa, lika bra att vänja sig vid att kuta i skiten. Genom Värtan som var lika blåsigt, över Gärdet och här minskade äntligen vinden lite. Ut på Djurgården, snurrade runt på en del av Marathon-vägen. Pang! 10 km. Joggade två minuter även om jag var rätt osugen på det. Kändes som jag precis kommit in i tempot. Sen var det dags att köra igång igen och springa sista tio km. Nu började det snöa rejält och efter Lidingöbron blev det plötsligt superhalt. Var nära att vurpa flera gånger och det var ett under att jag inte vrickade någon fot. Jag blir galen när jag ska springa fort och vädret sätter käppar i hjulet för mig! Sprang på så fort jag kunde och plötsligt visade klockan 10 km och jag stannade. Första tio km hade snittfart 4:17 min/km vilket kändes bra med tanke på blåsten. Sista tio km hade snittfart 4:09 min/km. Totalt 22,5 km. Såhär såg jag ut efteråt, liksom lite lidande efter att ha bekämpat vädrets makter.

Lördag Kom hem till kattgos…

Lördag… och mexikanska brottare.

Lördag I övrigt så har jag idag köpt Apotekets alla liniment.

Lördag Jag masserar vaderna så gott som varje kväll och dessutom så har mina thailändska supersalvor tagit slut. De var värsta magic-grejerna, tog typ bort ont över natten. Som tur är kan jag inte thailändska och kunde därmed inte läsa på innehållsförteckningen vad de innehöll, lika bra det. Men. Nu får jag nöja mig med präktiga svenska grejer. Om någon ska till Thailand och råkar gå in i vilken mataffär som helst, kollar längst in i något obskyrt hörn av affären, så kan det hända att ni hittar de magiska salvorna. Jag betalar dyrt för dem! Jaja, nu ska jag se vilken av dessa svenska varianter jag startar upp med. Har lite känning på framsidan av ena smalbenet som jag måste smörja bort. Jo, jag köpte även rosor idag.

Lördag En bra grej är att dela upp en bukett i massa olika små vaser. Då känns det som man får mer för pengarna. Ok, slut från mig.

Kommentarer

11 kommentarer

Post a comment
 1. Sara #
  mars 2, 2013

  Vad är målet för premiärmilen? Vinna motionsklassen? Under 39?
  Lycka till!

  • mars 2, 2013

   Hej Sara! Hmm, milloppen är jag egentligen helt osugen på. Tränar absolut inget specifikt för dessa och har snudd på funderat på att hoppa över dem. Men nä, springa ska jag. Fast under 39 klarar jag aldrig! Jag tänker mest att jag ska kuta snabbare än förra året. Och så får vi se! Sub40 ska jag i alla fall någon gång!

 2. mars 2, 2013

  Helt vedervärdigt väder i dag. Jag blir helt knäckt av denna snö. Det var ju värsta vårvibbarna i veckan!!

  • mars 2, 2013

   Ja herregud, blev så fruktansvärt besviken på vädret idag.

 3. mars 2, 2013

  Ja fy vad det blåste idag!
  Utanför Uppsala på gärdena var det inte kul att kuta.
  Men medvinden på hemvägen kändes ju bättre iaf… 😉

  Du e grym!!!

  Kram o trevlig helg!!
  /Jeanette

  • mars 2, 2013

   Bra jobbat Jeanette! Alla som sprang idag borde få en guldmedalj. Hoppas helgen är bra!

 4. mars 2, 2013

  Har du någon gammal bild på thailändska krämerna (du har säkert bloggat om dem förr)?
  Jag har kanske ngt, från 2012-resan.

  • mars 2, 2013

   Annalin, hej! Åh tänk om du har det! Det värsta är att jag tror jag slängt båda förpackningarna. Den ena var en liten glasflaska med en vis thailändsk gubbe på. Den var som en olja. Den andra var en liten sån där dosa, tror det var en tiger på, rödvit förpackning, och den hade mer tiger-balsam-känsla över sig. Snyft. De var fantastiska, särskilt den gamla gubben.

   • mars 3, 2013

    Har hittat – väldigt små dock – liten flaska med Siang Pure Oil samt liten obruten förpackn m White Siang Pure Balm (tror det är liten burk i.)
    Röd-vita förpackn med en missnöjd gammal gubbe på. Hittar ingen mailadress t dig, skickar gärna foto. maila isf annalinSNABELAkentPUNKTnu (som i bandet kent.)

 5. Ida #
  mars 2, 2013

  Jädrar vilket grymt pass Tove 🙂 vääääääldigt imponerande!

  • mars 2, 2013

   Jädrar för vädret, blev så trött på det! Hoppas din helg och löpning är bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS