Info

Fredag Sista dagen i fotostudion. Med mig dessa dagar har jag haft mina trotjänare golfbollen och tennisbollen. Jag har denna bollkombo i flera uppsättningar; på jobbet, på olika ställen hemma i huset samt i min väska, för när jag befinner mig på ett annat ställe. Golfbollen rullar jag hårt under vänsterfoten, och tennisbollen (alt taggbollen, som jag dock bara har en av hemma) rullar jag under högerfoten. Helt ärligt så gör jag det numera nästan hela tiden så fort jag sitter ner. I början hade jag svårt att rulla och göra annat samtidigt men nu har det blivit någon slags meditativ känsla över det. Jag tänker aldrig så bra som när jag sitter och rullar.

Fredag Nog om det. Jag bytte om på eftermiddagen, lämnade fotostudion bakom mig och gav mig av mot Lidingö för att hämta Uma på dagis.

FredagFredagFredag Benen var tunga, trötta efter morgonens fart. Men jag hade sån längt efter Uma så jag pinnade på i ok fart ändå. Götgatan och Skeppsbron. På Strandvägen började det regna för att plötsligt sluta och bli sol igen.

Fredag På Lidingöbron höll jag på att blåsa bort, på riktigt. Sen var jag dessutom tvungen att ta en backig omväg för att hämta ut ett paket. Puh. Lyckades trycka ner paketet i ryggan och sen vidare hem. Till sist stod jag utanför dörren hemma. Totalt 14 km i 4:52-fart.

Fredag Efter dusch åkte jag och Uma buss till centrum (nu snöade det ute) och handlade allt som hör fredagen till. Bra styrketräning för armarna för det blev en hel del. Men så är det när efterlängtade syskon äntligen kommer hem, då blir det fredagsfest. Blev uppåt av rödbetorna som vi köpte och grillade i ugnen tillsammans med morötter, palsternackor och vitlök. Ooooo så gott. Med kött till. Och jo, förresten. Om ni vill höra mer tjat från mig så kan ni klicka exakt just här. Mattias som ska springa Göteborgsvarvet frågade lite frågor. Och jag svarade.

Fredag God afton.

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. Amy #
    mars 1, 2013

    Såg just detta klipp, och bortsett huvudinnehållet i klippet, så bara ”måste” du ju springa Rock ‘n’ roll half marathon i New Orleans! 🙂 http://www.guardian.co.uk/sport/video/2013/feb/26/mo-farah-us-tv-video

    • mars 1, 2013

      Men åh! Ja det måste jag ju! Bra tips!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS