Info

Torsdag Instängd i en fotostudio hela dagen. I för sig ett mycket kul jobb och oerhört trevligt sällskap dessutom, men ändå. När det är såhär fint ute så kan jag inte låta bli att känna mig som ett djur i bur. Ett djur i bur som vill ut och springa. Ibland var jag tvungen att dra undan de svarta gardinerna och kika ut lite. Men sen plötsligt hade hela dagen gått i en rasande fart och det var dags att springa hemåt.

Torsdag Bytte om och på med hörlurarna. Sen samma väg hem som igår. Funderade ett tag på att springa längs Hornstulls Strand och Söder Mälarstrand men nä. Ville skära genom Söder som en kniv, precis som Götgatan gör. Gillar att få upp farten med alla människor runt omkring mig med musik i öronen. Det blir en galen hektisk känsla som jag gillar. Inga konstigheter; skön temperatur och idag hade jag tunnare kläder på mig. När jag kom till Lidingöbron så hade 169 cyklister cyklat över bron mot Lidingö denna fina dag.

Torsdag Totalt 13,5 km. Snittfart 4:32 min/km. Hem till mat (jag är för övrigt hungrig non stop nuförtiden) och sen drog jag fram min kära gamla vän bollen.

Torsdag Och körde magstyrka. Har slarvat med det i veckan men nu fick magen något att tänka på. Ajöss.

Kommentarer

7 kommentarer

Post a comment
 1. marie svensson #
  februari 28, 2013

  Jaa idag var det härligt spring väder! Får du aldrig ont iknäna när du springer?
  Har själv sprungit asfalt idag känns lite.Alltid lika roligt att läsa din blogg
  den är bra! Marie S

  • februari 28, 2013

   Hallå Marie! Tack så mycket, vad kul att du gillar bloggen! Jag kan ibland känna av knäna lite men inte så ofta, tror jag har vant kroppen rätt bra vid asfalt vid det här laget. Vi hörs!

 2. Annette #
  februari 28, 2013

  Hej!
  Har just hittat Dig och bloggen, som snabbt blivit en favorit! Inspirerande läsning! Jag gillar också bollen, vilka övningar gör du på den?
  Hälsningar Annette

  • mars 1, 2013

   Hej Anette! Kul att du hittat hit! Lite svårt att beskriva övningarna jag gör men sit-ups, ball brdige, danish specials, ”rumplyft” när man ligger på rygg och drar in bollen med fötterna mot rumpan… ja och lite annat jox! Här finns bra länk: http://www.youtube.com/watch?v=3ov6sL53SwE

   • Annette #
    mars 3, 2013

    Tack för tips och inspiration!

 3. Ida #
  mars 1, 2013

  Vilken raket du är 🙂 du verkar ha ett roligt jobb! Inte konstigt att du är hungrig så mycket när du tränar så mycket! 🙂 ha en bra fredag!

  • mars 1, 2013

   Jag har ett roligt jobb! Ja herrejisses, äta rejält behöver man göra verkligen göra. Detsamma, trevlig dag och helg! 1 mars idag, känns fint.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS