Info

Torsdag Det är som att vädret bestämt sig för att ge oss lite tillbaka, ja efter tusentals grå dagar då man inte såg en endaste millimeter av himlen. Nu vaknar jag och känner att ljuset nästan är lika snabbt uppe som jag är att komma i mina löparkläder. Ut i naturen. 4 km uppjogg och sen backträning. Idag ute på Lidingö, skönt med lite variation.

Många frågar mig om jag alltid tycker det är kul att springa, kan jobbiga pass verkligen vara kul? Och nä, det kan jag inte påstå. Det är inte alltid kul. Men inte heller tråkigt, jag tänker liksom inte på det så. Det jobbiga kan sporra mig och jag kan känna nyfikenhet inför hur det ska gå och kännas. Annars tycker jag att man kan tänka på de jobbigare passen lite som med tandtråd eller kanske frosta av kylskåpet? Det är ju inte jättekul att ta tandtråd, men man vet att det känns jäkligt skönt efteråt. Och kylskåpet ska vi inte tala om!

TorsdagTorsdag Efter backen blev det nedjogg.

Torsdag Totalt 10,5 km. Därefter dusch och iväg till fotostudion. Idag var det premiär för Converse!

Torsdag Förr gick jag non stop i Converse; vinter,vår, sommar och höst. Men nu var det längesen. Ja, ni vet ju vid det här laget att jag är så rädd om mina fötter, och därför ersattes Conversen med Nike Free. Men ändå, det finns inget snyggare än Converse. Så de ska få vara med litegrann här i vår. Hej då.

Kommentarer

10 kommentarer

Post a comment
 1. Kajsa #
  februari 28, 2013

  Håller med, Converse är alltid snyggast!:)
  Men helt rätt tänk angående att vara rädd om fötterna!
  Du är en grym inspiratör, och tack för att även du inte tycker alla pass är roliga, iaf inte innan!
  Ha en fin dag i solen!
  Kram

 2. februari 28, 2013

  Tove! Du har så många fina löpartights att jag nästan smäller av, vart hittar du alla? Jag tycker oftast att det mest finns vanliga svarta vart man än tittar. På sin höjd är det något märke som har gjort ett par grå! I alla fall i de lite vanligare butikerna. Har du några tips på bra löparbutiker (på nätet och i Stlm) där man kan hitta kläder i lite roligare färger som inte är superdyra?

  Härligt med Converse-premiär idag, hoppas verkligen att våren kommer för att stanna nu!

  • februari 28, 2013

   Hej! Och tack! Jag tycker Stadium ofta har fina tights i sitt egna märke. Nike har också ofta lite roliga mönster nuförtiden. Stella McCartney for Adidas är fint men tyvärr rätt dyrt. Lucas Hugh har också fint men himlans dyrt. Gina Tricot och H&M brukar ha rätt roliga tights till bra priser. Det var lite jag kom på nu…

 3. Ullis #
  februari 28, 2013

  I söndags sprang jag Tokyo marathon och vid ca 31 k passerade jag en kille som sprang i vita converse!

  • februari 28, 2013

   Haha! Jag tänkte på det imorse, undrar om ngn springer marathon i Converse? Gick det bra för dig?

   • Ullis #
    mars 1, 2013

    Nja, fick en vadbristning i nov som satte stopp för löpning i en hel månad och ingen kvalitetsträning sedan okt… På sista passet, veckan innan maran, fick jag känningar i vaden igen. Så målsättningen blev att försöka att komma i mål och det gjorde jag med hjälp av värktabletter. Men annars var Tokyo marathon en fantastisk upplevelse.

   • mars 1, 2013

    Stackare! Men ändå kul att du lyckades springa. Jag såg bilder därifrån, såg helt grymt ut!

 4. M #
  februari 28, 2013

  Oh converse då är det vår (på väg i alla fall) 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS