Info

Onsdag När dagens fotografering var slut, och ljuset ute som allra vackrast, bytte jag om. Kan inte tänka mig något bättre än att springa hem från ett ny plats. Till saken hör att jag har otroligt dåligt lokalsinne. T ex så hatar jag att köra bil till ställen som jag inte exakt hittar till, måste sitta och glo på en karta i evigheter innan som en mes. Löpningen har dock gjort mig lite mer bekväm med sånt, men jag föredrar helt klart att springa istället för att köra bil. Till fots kommer man till slut alltid rätt.

Onsdag Hammarby sjöstad visade upp sin allra bästa sida här ikväll. Och det var så mycket folk på gatorna, som att alla vaknar till liv när kylan släpper taget om oss.

Onsdag Förbi White-huset, över bron och upp på Götgatan. Varmt! Första gången för i år som jag faktiskt önskade att jag hade haft tunnare kläder på mig. Götgatan raka vägen fram, zickzack mellan alla fotisar. Älskar att rusa full fart nerför bilfria Götgatspuckeln! Ner till Skeppsbron och min vanliga väg via Strandvägen och Värtan.

Onsdag Musik i öronen. Det passar när man springer genom en stad på kvällen. Ahh, spar denna känsla i en liten ask inom mig och drar fram någon slaskig kall kväll. Totalt 13,5 km från Hammarby sjöstad till Lidingö. Snittfart 4:38 min/km.

Kommentarer

5 kommentarer

Post a comment
 1. Fredrik #
  februari 27, 2013

  Vilket driv!
  Din blog är en sann inspirationskälla.
  Underbart!

  • februari 28, 2013

   Fredrik! Vad roooooligt att höra! TACK.

 2. februari 27, 2013

  tänkte bara hålla med:) Har kommit på mig själv flera gånger med att gå in här när jag tycker benen känns tunga och tiden knapp..får en massa ny energi och pepp!

  • februari 28, 2013

   Åh. Fint! Och du, vilka grymma illustrationer du gör!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS