Info

Tisdag Upp ur sängen och raka vägen ner i löparkläderna. Men vad sjutton, minus tio grader ute? I förra veckan gick det ju rykten om att det skulle bli plus tio grader den är veckan. Men spela roll, bara att dra på sig en varmare mössa. 7 km uppjogg och sen framme vid backen där jag körde backintervaller.

Tisdag Inte ett enda Army Training-gäng, de måste fått sportlov den här veckan. Det har inte jag men jag sportar på som vanligt ändå. Våra två äldsta barn flög däremot iväg till Göteborg på sportlov nu i helgen. Helt själva! Det känns enormt stort, att de satt där på planet bredvid varandra utan Olle eller mig. Fint. Men också lite vemodigt. Att de blivit så stora. Just det tänkte jag dock inte på just när jag sprang. När jag kör intensiva pass så går det verkligen att tänka på något annat än att springa. Så fort tankarna fladdrar iväg så går det för långsamt.

Sen genom stan till jobbet. Torra, underbara stadsgator.

Tisdag Totalt 16 km. På slutet sprang jag förbi så många människor med kaffemuggar i händerna, och det luktade så gott, så jag var tvungen att köpa en själv. Här står jag med den i min hand och suktar er.

Tisdag Sen vanliga proceduren: på med duschen som tar 15 minuter på sig för att bli varm och stretch.

Tisdag I övrigt så har jag det inkommit information från Intresseklubben. Såhär lyder den:

Tisdag 1. Jo, jag tog ju ett nytt hål i örat för ett tag sen. Ja det är diamanten där i örat (som tyvärr inte är en diamant). Jag vet att vissa av er funderat på hur läkningen gått? Den har gått sådär faktiskt och det var nog därför jag tog ut örhänget förra gången jag gjorde ett hål precis exakt där. Men denna gång härdar jag och tvättar det massa med bakteriedödande medel, och nu tycker jag det börjar bli lite bättre ändå. Jag vägrar ta ut örhänget, det ska sitta där vare sig örat vill eller ej.

Tisdag 2. Jo, jag traskar runt i klackisskor en del nuförtiden. Ja nu pratar vi inga höga klackar för det gillar jag ändå inte längre. Men klackar som på de här cowboystil-på-rätt-sätt-aktiga skorna. 90% går jag fortfarande i mina Nike Free-dojor men ändå, det är lite nytt det här med klackisar. Allra oftast har jag dock inga skor på mig alls. Så fort jag sitter ner rullar jag nämligen golfbollar under fötterna.

Det var det hela från Intresseklubben. Hoppas ni antecknade noga. Vi hörs!

 

Kommentarer

10 kommentarer

Post a comment
 1. februari 26, 2013

  Ha, mig läskar du inte. Jag sitter redan med en kaffekopp i handen.

  • februari 26, 2013

   Där satt du dit mig!

   • februari 26, 2013

    Ja, mig lurar du inte. Det ska du ha klart för dig.

   • februari 26, 2013

    Nä ni göteborgare går inte på vad som helst.

 2. februari 26, 2013

  Antecknade golfbollar. 🙂

 3. Matti #
  februari 26, 2013

  Hej Tove
  Jag har en utmaning jag tror du hade gillat! Släng iväg ett mail till mig så förklarar jag mer..
  Hälsningar Matti

  • februari 26, 2013

   Spännande! Hör av mig!

 4. Helena #
  februari 26, 2013

  Hur ser dina backintervaller ut? Antal rep/set? Hur lång backe? Jogg nedför? Kul att höra hur du lägger upp passet 🙂
  /Helena

  • februari 26, 2013

   Hej Helena! Det varierar! Jag kör lite olika beroende på var jag geografiskt befinner mig (dvs typ av backe), vilken period (typ av backe) och hur benen känns (hur många reps). Men ja, alltid jogg nerför på just dessa pass.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS