Info

Kommentarer

33 kommentarer

Post a comment
 1. Karin #
  februari 24, 2013

  40 km en vanlig men otroligt solig söndag, bara så där. Du är så grym. Och jag slutar aldrig att imponeras av dig.
  Själv släpade jag mig och familjen till bowlingbanan…

  • februari 24, 2013

   Bowling! Åh jag älskar bowling. Särskilt förr i tiden då jag och kompisar brukade spela på stället på Sveavägen som hade sån där fredagsbowling. Och så drack man massa öl och bowlade. Mycket kul. Men på den tiden gick man inte upp och sprang i ottan dagen efter å andra sidan…

 2. Pernilla #
  februari 24, 2013

  Härligt jobbat Tove!!!!!!!!! Fina bilder!!!!!!

  • februari 24, 2013

   Tack Pernilla! Heja dig!

 3. februari 24, 2013

  *applåder*
  Du e grym!!
  40 km, en helt vanlig dag liksom…!!

  En fråga… Var hittar du dina coola pannband…?! Riktigt snygga!!

  Ha en kanonvecka!

  Kram Jeanette

  • februari 24, 2013

   Men tack så mycket! Just det här pannbandet är i ull och kommer från Buff. Kolla här:
   http://www.buffsverige.se/
   Annars så brukar americanapparel ha en hel del fina också!
   Vi hörs!

 4. februari 24, 2013

  Alltså. Har länge tänkt fråga. Vem är fotografen till alla dina fina bloggbilder?

  • februari 24, 2013

   Tack så mycket, fotografen är jag själv!

   • februari 24, 2013

    Okej, men hur fotar man sig själv på avstånd? Ursäkta, men jag fattar nada!

   • februari 25, 2013

    Jag ställer upp kameran på något och så kör jag med self timer. Hoppas det klarnat!

 5. Saga #
  februari 24, 2013

  Åh, fantastiskt bra jobbat!! Har tänkt länge att jag skulle fråga om du inte blir kall sista delen av dina långrundor? Jag försöker klä mig så att jag inte blir för varm i början, men efter 45 minuter har jag blött ner tröjan och då börjar jag frysa. Omöjligt att ta värme igen. Har skaffat ulltröjor, och det känns lite bättre, men hjälper inte helt. Något tips?

  • februari 24, 2013

   Hej Saga! Hmm, har tyvärr inget bra svar för jag fryser nästan aldrig när jag springer. Idag hade jag sportlinne, tunn ylletröja och vindjacka när det var -5 grader. Och även när det är mycket kallare brukar jag ha ungefär lika mycket på mig. Jag tycker just att ylle är så bra för man fryser inte fastän man blir genomsvettig… men du din stackare gör ju det ändå! Jag har annars en tröja från Nike som är supervarm och håller värmen bra. Jag har både en vit och grå. Kika här, kanske kan vara något (men vågar inte lova att den funkar dock): http://www.prodirectrunning.com/Products/Nike-Womens-Pro-Hyperwarm-Crew-Print-Top-Womens-Running-Clothing-AnthraciteWhite-54238.aspx

   • Saga #
    februari 24, 2013

    Tack! Nike-tröjan har jag också, älskar den, så snygg! Men på långpass blir jag totalt nerkyld i den. Lösningen är antagligen att kuta så fort som du gör ; ) Får jobba på det!

   • februari 25, 2013

    Haha!

 6. Eva #
  februari 24, 2013

  Vilket pass Tove! Grymt!
  40 km med den farten, mycket bra!
  Du kommer nå dina mål med råge (även om du inte uttalat dem så kan jag gissa)!

  • februari 24, 2013

   Tack Eva! Åh nä, jag vågar inte tro och hoppas något. Jag springer på och så får vi se. Jag är dock inte så hemlig utan såhär är det: någon gång ska jag sub3 på Stockholm Marathon men jag är tveksam till om jag fixar det 2013. Men jag ska i alla fall slå mitt banrekord. Samma sak i Berlin, där vill jag också slå mitt banrekord. Varje marathon är unikt med sin bana, väder osv etc i oändligheten. Bara att kuta på och hålla tummarna för en bra dag! Hoppas du mår fint!

   • Eva #
    februari 24, 2013

    Så är det! Alla lopp är olika. Jämför bara Varvet med Varvet osv.
    Jag har skrivit ner tiden som jag tror du kommer nå om allt stämmer den 1/6 men jag håller det lite ”hemligt”. Jag har även skrivit ner min tid men som sagt det är några månader kvar! Bara vi får hålla oss skadefria tror jag den 1/6 kommer bli en bra upplevelse.
    Bra helg, igår fest (bl.a. löjrom och skumpa till att börja med) så idag har jag helvilat 😛

   • februari 25, 2013

    Men oh så spännande liten lapp! Ja inga skador nu tack. Eva, vad är din drömtid? Säg nu…

   • Eva #
    februari 25, 2013

    Då det är min första mara har jag 3:30 som nedre skamgräns men en dröm är väl 3:15-3:20 men vi får se hur träningen går 🙂
    Din tid håller jag hemlig, hehe.

   • februari 25, 2013

    Oh så spännande det är! Vi får lubba på ordentligt!

   • februari 24, 2013

    Med såna pass som idag tror jag du klarar sub3 lätt! Det blir svårare för mig…

   • februari 25, 2013

    Åh tror du… vet i sjutton jag. Håller tummarna för att vi båda fixar det. Och för att vädret är 1000% bättre det här året.

 7. februari 25, 2013

  Ser underbart ut. Vårkänslor! 🙂

  • februari 25, 2013

   Eller hur?! Tralala!

 8. februari 25, 2013

  Lyfter på hatten och säger god dag!

  • februari 25, 2013

   God dag! Blev det någon singellöpning för dig? Höll utkik efter er på Djurgården men gissar att singlar inte är uppe lika tidigt som jag…

   • februari 25, 2013

    Jag försov mig, som en singelkille ofta gör på helgerna. Sover alltså. Så jäkla dåligt, men det kommer fler tillfällen. Och blir det av så kan du räkna med en rapport på bloggen.

 9. Gabriel #
  februari 25, 2013

  Roland, du kommer klara SUB 3 lätt! Du är ju stark som ett as. Du får skaffa dig en GPS-klocka så att du ser hur snabbt du springer egentligen 🙂 Du låg ju och malde neråt 4:00-fart i slutet av långpasset igår, det var ju bara att lägga ner för en annan. Tove kommer naturligtvis också klara sub 3. Ni har det som i en liten ask båda två.

  • februari 25, 2013

   Ojojoj, nu blir jag så nervös. Känns inte riktigt som att jag har det som i en liten ask. Roland ligger nog några steg före… men vadsjutton, vi ger järnet!

  • Roland #
   februari 27, 2013

   Tack, ja jag undrade vart du tog vägen, men du hade ju sprungit lite längre än jag;-)

 10. februari 25, 2013

  Tove, 40km?? I den farten?? You must be mad?? Fantastiskt styrkebesked, men lite undrar jag varför, ska du springa någon mara snart, innan Stockholm? Förresten är det skumt att jag ibland har svårt att kommentera på din blogg just nu, fälten där jag fyller i namn, epost o s v liksom ”skicka kommentar”-knappen syns inte, lite skumt, någon annan som hört av sig med samma ”problem”?

  Nåja, den här gången funkade det ju och jag läser alla dina inlägg även om jag inte alltid kommenterar och jag tror efter hur din grymma träning ser ut redan nu i februari att du går en mycket snabb och rolig säsong till mötes!

  • februari 25, 2013

   Staffan! Vad trevligt att höra av dig! Hmm, nej jag har inte hört av något ang kommentarerna förut, det låter ju irriterande. Hoppas det bara var något tillfälligt strul!
   Nej du, Stockholm blir första maran för i år. Jag vet, jag springer rätt långt redan nu men jag gillar det. Och farten har bara blivit på något vis. Jag kör lite på så som det känns bra…Just långt gillar jag att springa, ibland går det lite fortare, ibland lite långsammare.
   För övrigt håller jag koll på dig också, du verkar vara i bra form! Inte så tokigt med löpband på vintern uppenbarligen!

 11. februari 26, 2013

  Testar igen, på IPad och PC’n hemma verkat det ju finka fint men inte på jobbdatorn. Hmm, signalen är alltså tydlig, jag måste sluta läsa bloggar på arbetstid…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS