Info

Avslutade gårdagkvällen med magstyrka. Precis när vi sen skulle sova så hördes det ett litet kraxande från ett av barnrummen och rutinerad som man är, så vet man inom sig på bara en sekund, att yngsta dottern är sjuk. Mycket riktigt. Feber. Jag kan nog utan att ljuga säga att vi har haft alla åkommor som finns sen vi kom hem från Mexiko. Det har liksom bara vispats runt mellan oss; förkylningar, influensor och kräksjukor om vart annat. Till slut sov dock hela huset, inklusive jag själv, men då var klockan mycket.

Fredag Min mamma var snäll och kunde ta hand om sjuklingen på fm så jag gav mig av tidigt hemifrån, i löparkläder som vanligt. Denna vecka har från start till slut varit full av viktiga möten och presentationer, och att få en förmiddag på jobbet var guld värt. Snälla mamma. Men! Först skulle det som sagt springas.

Fredag Det är som att hela min kropp törstar efter alla vårtecken som går att finna. Kanske därför jag tyckte (ville tycka) att fåglarna kvittrade extra högt och tidigt imorse. Och i vattnet nedanför Lidingöbron var det en drös fåglar som flög fram och tillbaka och skriade på ett sommaraktigt vis. Lite som om de velade kring om det nu verkligen var på väg att bli vår och värt att stanna i Sverige eller ej. Jag sprang vidare mot Lill-Jansskogen. Där var det som vanligt ett Military Training-gäng som gjorde massa övningar. Själv skulle jag bara göra en enda sak: springa backintervaller. Satte igång och slogs plötsligt av en härlig insikt.

Fredag Att jag faktiskt såg himlen! En blå himmel! Och vet ni, idag släcktes faktiskt gatulamporna sex minuter tidigare än häromdagen! Kutade upp och ner en bra stund. Kändes i benen att de fått jobba rätt hårt flera dagar på raken. Sen begav jag mig mot jobbet och tog en liten extrasväng i stan för jag blev så uppåt av ljuset och gruset på gatan (isfläckarna och snön valde jag att ignorera).

Fredag Totalt 16 km. När jag kom ner i omklädningsrummet var jag full av denna vårenergi jag hittat på vägen och bestämde mig för att ta tag i den överfulla papperskorgen. Samlade ihop allt skräp som trillade ur när jag försökte lyfta upp den och gick sen ut och slängde den i en städvagn jag hittade. Och sen satte jag i en ny påse. Gud så präktigt!

Fredag Mer vårkänslor än så tror jag inte att det blir i omklädningsrummet. Jag blev faktiskt sugen på att skura golvet också för det verkar inte blivit gjort senaste halvåret. Vi får se. Stretch, dusch och sen packa ihop alla prylar.

Fredag Det var min vårmorgon, minusgraderna till trots.

Kommentarer

14 kommentarer

Post a comment
 1. februari 22, 2013

  Jaa visst blir man glad över de få meter asfalt man får känna under dojjorna!!! 🙂
  I mitt fall många färre km än du, men ändå…! 🙂

  Kram o trevlig helg!!
  Hoppas baskiluskerna försvinner asap!!

  /Jeanette

  • februari 22, 2013

   Antal kilometer spelar ingen roll, det är känslan som är grejen! Trevlig helg på dig!

 2. februari 22, 2013

  Härligt att du kom ut. Skönt när man får lite hjälp ibland. 🙂

  • februari 22, 2013

   Jaa, hur skulle man få ihop livet annars… Trevlig helg!

 3. februari 22, 2013

  Bra rens. Kul med bildbevis, har du testa intervaller på lidingöbron? Lätt att mäta avståndet;)

  • februari 22, 2013

   Bra idé! Men jag tycker ofta att det är lite för blåsigt på bron. Men jag får testa!

   • februari 26, 2013

    Har Årstabron som favorit för lyktstolpsintervaller, men den lutar upp och ner. Lidingöbro känns mera vågrätt, det kan vara ett plus…

 4. Eva #
  februari 22, 2013

  Bra jobbat Tove!
  Snygga byxor!
  Hoppas inte hela familjen blir sjuk!
  Trevlig helg!

  • februari 22, 2013

   Tack! Ormfredag blev det för benen. Ja, nu vill vi inte ha mer sjuka hemma, nå´n jäkla måtta får det vara. Trevlig helg, Eva, fram med löjrommen!

   • Eva #
    februari 22, 2013

    Självklart! Åsså lite Taittinger till, hehe.

 5. februari 22, 2013

  Jag har fått lära mig att man ska städa upp sin egen skit, och det var väl egentligen det du gjorde?

  • februari 22, 2013

   Vill observera dig Leif på att endast kaffemuggarna och några tops var mina. Papperskorgen innehöll en hel del annat smått och gott om man säger så. Så lite beröm får du allt ge mig. Tack på förhand.

   • februari 22, 2013

    Okej, you make a good case. Bra jobbat!

   • februari 22, 2013

    Så ska det låta! Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS