Info

Vi satt hemma med lilla sjuklingen och jobbade resten av dagen. Vilket betydde att dagens andra tur inte behövde gå från stan till Lidingö utan jag kunde istället kuta runt på Lidingö.

Fredag Fortfarande ljust ute och noll grader när jag skulle ge mig ut vilket betydde…

Fredag… vanliga tights! Ja de här med små plastbitar på.

Fredag Bra när kläder legat gömda ett tag, de känns ju som nya när man drar fram dem. Nog om löpartights. Jag sprang.

Fredag Till centrum, tog av mot Hersby och vidare mot Stockby där jag snurrade runt.

Fredag Där kom en annan löpare springandes och han ropade till mig ”Min fru följer din blogg!”. Men åh, så oerhört fredagstrevligt att höra! Fortsatte förbi återvinningsstationen och sen hemåt med lite avslutande övningar. Fina ö. Totalt 10 km. Och nu, nu blir det oxfilé, rotfrukter i ugn, bearnaisås, öl, nagellacksmålning, godis, James Bond och gos. Tack, det är bra så. Jag behöver absolut inget mer. Jo, eventuellt lite glass också. Och Lou Doillon.

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. PERNILLA #
  februari 23, 2013

  TREVLIG HELG PÅ DIG TOVE!
  -DU INSPIRERAR MIG!

  • februari 23, 2013

   Pernilla! Versaler och allt. Om jag inspirerar dig så känns det väldans fint. TACK och trevlig helg!

 2. Malin #
  februari 23, 2013

  Hej! Vill bara tacka för en jättebra och inspirerande blogg som fått mig att ta tag i löpningen igen efter min tredje graviditet. Ditt sätt att tänka kring löpning har peppat mig till att få ihop mina mil varje vecka genom att se till att klämma in löpningen på samma sätt som att jag måste hinna till affären och handla. Det är en nödvändighet. Något jag bara ser till att hinna med helt enkelt.
  Som sagt tack för en bra blogg!
  Malin

  • februari 23, 2013

   Hej Malin! Vad glad jag blev att läsa detta! Vad kul att du kommit igång! Jag vet ju själv hur livet är med tre små barn. Och jobb. Och allt annat. För mig har det blivit så, att löpningen är lika självklart som mat och sömn. Man hinner. Om man vill och mår bra av det. Det är en skön känsla att tänka att det är för sin egen skull. Hoppas helgen är bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS